Reynaers Aluminium biedt totaal-aluminiumoplossing aan voor de duurzame woning van morgen.

  • Nieuwste Raam en deur profiel voor passiefbouw.
  • Isolatiewaarden tot Uf 0.88 W/m²K.
  • Toepasbaar met trippel beglazing met een Uw – waarde tot 0.5 W/m²K.

 

Passief- en lage energiehuizen zijn de toekomst van de bouwsector.
Met het Masterline 10 profiel realiseert men passieve constructies met isolatiewaarden tot Uf 0.88 W/m²K, door het gebruik van een gepatenteerde isolatietechnologie.

De stegen zijn uitgerust met een geïntegreerde PUR foam waardoor er geen afzonderlijke assemblage van de strips meer dient te gebeuren. Speciaal ontwikkelde rubbers garanderen een perfecte wind- en waterdichtheid en zorgen zo voor een optimale energie efficiëntie.

De inbouwdiepte van de profielen draagt bovendien bij tot de stevigheid en stabiliteit van het Masterline 10 systeem, dat geeft de architect en constructeur de ontwerpvrijheid van grote overspanningen met driedubbele beglazing, met een innovatieve, energie efficiënte en duurzame oplossing als resultaat.