aluminium deuren Aalst - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Aalst

aluminium deuren Aalst

aluminium deuren Aalst - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Aalst

G&G Construct fabriceert intussen 15 jaar aluminium deuren in de omtrek van Aalst.

De meest duidelijke manier om G&G Construct samen te vatten is als een meerzijdig bedrijf met een ruime stock aan duurzame profielen en materialen.

Onze experts waarborgen u de best passende aluminium deuren rekening houdend met de omgeving. In Aalst en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Die betrouwbare reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten te waarderen.

Uw leverancier in aluminium deuren in de omgeving van Aalst.

G&G Construct beijvert bij het maken van de aluminium deuren een topdesign waarbinnen voldoende voldaan wordt aan uw wensen en het budgettaire plaatje. We blijven als firma maniakaal bezig, zowel technisch als artistiek, op de hoogte te zijn van de meest recente bewerkingsmethodes en materialen die over gans de wereld op de markt komen.

In ons eigen atelier, nabij van Aalst realiseert onze werkploeg van enorm geschikte vakmannen de projecten, groot of klein, van uiterst gevarieerde aard. De plaatsing van de aluminium deuren wordt grondig aangepakt door onze capabele teams.

Al onze realisaties hebben een ding gemeen: dankzij de sterke quality ademen ze sfeer stijl en klasse uit. Materiaalkeuze is namelijk van zeer groot belang en dat weten onze experts als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium deuren in de buurt van Aalst.

Interesse in aluminium deuren van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere dingen te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Aalst. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en geoefende mensen met de broodnodige zorg vervaardigd.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen over gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium deuren ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium deuren bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium deuren vervaardigd

Ons team van zeer kundige medewerkers staat in ons atelier niet ver van Aalst paraat om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte aluminium deuren te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Aalst in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium deuren, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium deuren. Ons oordeelkundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keus te maken.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.