aluminium deuren Brakel - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Brakel

aluminium deuren Brakel

aluminium deuren Brakel - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Brakel

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van aluminium deuren bij Brakel.

De duidelijkste uitleg om G&G Construct te omschrijven is als een veelzijdig bedrijf met een zeer ruime keuze aan duurzame profielen en materialen.

Onze specialisten geven u de geschikte aluminium deuren voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft aluminium deuren bij Brakel.

Die sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat onze klanten onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten naar waarde te schatten.

Uw leverancier voor aluminium deuren bij Brakel.

Bij het fabriceren van de aluminium deuren zorgt G&G Construct altijd voor een volledig afgewerkt plan, van modern tot klassiek en houdt daarmee rekening met uw richtlijnen en het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een halszaak van om in het voorste peleton te zitten van de vernieuwende technieken en tendensen op esthetisch vormgevingsgericht en technisch vlak.

Een ervaren team van competente vaklieden vervaardigt in ons eigen atelier bij Brakel de opdrachten. Onze bedreven vakmensen weten raad met uiteenlopende opdrachten van elke omvang en elke soort. Een ploeg van vakmensen is verantwoordelijk voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium deuren.

Steevast stralen onze afgewerkte producten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. degelijkheid, gebruiksgemak en de passende keuze van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel steken.. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen iedere prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium deuren bij Brakel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium deuren van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente construeren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere zaken te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Brakel. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en vakbekwame mensen met de nodige zorg gemaakt.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook zijn er iedere maand werfcontroles, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

De reden waarom G&G Construct de nummer één in aluminium deuren is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium deuren vervaardigd

Onze ploeg van heel capabele mensen staat in ons atelier bij Brakel paraat om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium deuren te installeren op een even professionele manier als het werd vervaardigd. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten volledig correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, bij Brakel in Apelterre

Enkele aluminium deuren, een garagedeur die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, bij Brakel de keuze maken uit ons heel uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium deuren. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met passend advies van onze specialisten.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.