aluminium deuren Brussel - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Brussel

aluminium deuren Brussel

aluminium deuren Brussel - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Brussel

Al 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium deuren bij Brussel.

G&G Construct, in Apelterre, niet ver van Brussel, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de naam doet uitschijnen. De talrijke referenties betrouwbaar bewijs van onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wij bezitten een ruime keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor aluminium deuren voor in iedere situatie.

Top aluminium deuren op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze vakmensen samen met u naar streven. In Brussel en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Vooral onze vlotte manier van aanpak en het gegeven dat we zeer goede kwaliteit aanbieden voor ieder budget, worden gewaardeerd door immer tevreden klanten.

De absolute leider voor aluminium deuren in en rond Brussel.

Onze mensen genereren voor u een degelijk ontwerp op maat. Dat betekent dat onze mensen op regelmatige basis communiceren met de opdrachtgever en logischerwijze &natuurlijk zijn vragenlijstje en financiële luik respecteren. G&G Construct maakt er een erezaak van om up to date te zijn wat betreft de meest recentste gebruikte technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologie als op artistiek vlak volgen we de meest recente trends in onze sector van nabij.

Een vakbekwaam team bestaande uit handige vakmannen ontwikkelt in onze eigen werkplaats vlakbij Brussel de opdrachten. Onze bekwame werklieden weten raad met allerlei aanvragen van elke omvang en elke soort. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Ontegensprekelijk schijnen onze producten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. degelijkheid, gebruiksgemak en de passende keus van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel leggen.. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke budgetcategorie naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium deuren af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium deuren van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere aluminium deuren over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Brussel. Kundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Wat ons de standaard voor aluminium deuren bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium deuren vervaardigen

onze groep van heel bekwame medewerkers staat in ons atelier niet ver van Brussel stand by om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium deuren worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte aluminium deuren te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgesluisd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Of u nu plannen heeft voor aluminium deuren, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die snel aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Brussel kiezen uit ons heel onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium deuren. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met passend advies van onze experten.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.