aluminium deuren Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Denderleeuw

aluminium deuren Denderleeuw

aluminium deuren Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Denderleeuw

G&G Construct vervaardigt reeds 15 jaar aluminium deuren in de omtrek van Denderleeuw.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Denderleeuw, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de bedrijfsnaam laat vermoeden. De vele referenties zijn een indicatie onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een grote keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor aluminium deuren op ieders maat.

Top aluminium deuren op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naar streven. In Denderleeuw en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Voornamelijk de vlotte manier van aanpak en het feit dat we knappe kwaliteit weten te garanderen voor in een competitieve prijsklasse, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

Uw specialist in aluminium deuren in de omgeving van Denderleeuw.

Bij het fabriceren van de aluminium deuren zorgt de firma steeds voor een smetteloos schaalmodel, van modern tot klassiek en houdt uiteraard rekening met uw richtlijnen en het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de state of the art technieken en ontwikkelingen op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch vlak.

Een vakkundig team bestaande uit sterke vakmannen produceert in onze werkplaats vlakbij Denderleeuw de projecten. Onze vakkundige werknemers weten raad met allerlei aanvragen van elke schaal en elke soort. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor het plaatsen van de op maat gemaakte aluminium deuren.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: met dank aan de sterke kwaliteit stralen ze klasse stijl en sfeer uit. Materiaalkeuze is namelijk van prioritair belang en dat beseffen wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke budgetklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium deuren maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium deuren in de buurt van Denderleeuw proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium deuren van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere aluminium deuren over te gaan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en vakbekwame medewerkers met de nodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle normen in verband met milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium deuren ten goede.

Wat ons de topreferentie voor aluminium deuren bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium deuren ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Denderleeuw staat een ploeg van geoefende experts klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte aluminium deuren te komen inplaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Denderleeuw

Enkele aluminium deuren, een garage-ingang die noodzakelijk aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw de keuze maken uit ons uiterst onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium deuren. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met deskundig advies van onze experts.

Voor een dergelijke gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.