aluminium deuren Dilbeek - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Dilbeek

aluminium deuren Dilbeek

aluminium deuren Dilbeek - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Dilbeek

G&G Construct fabriceert reeds 15 jaar aluminium deuren in de omtrek van Dilbeek.

De nauwkeurigste wijze om G&G Construct te beschrijven is als een veelzijdig bedrijf met een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium deuren op maat en dat in de juiste setting, is waar onze vakmensen samen met u naar streven. In Dilbeek en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verdiend.

Die smetteloze reputatie danken we vooral aan het gegeven dat ons cliënteel de competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten appreciëren.

De top in aluminium deuren in Dilbeek en omstreken.

Bij de fabricatie van de aluminium deuren zorgt ons bedrijf telkens opnieuw voor een perfect plan, van klassiek tot modern en houdt tegelijkertijd rekening met uw wensen op maat en het financiële plaatje. Onze firma maakt er een erezaak van om als eerste gebruik te maken van de innoverendste technieken en tendensen op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch vlak.

In het eigen atelier, niet ver van Dilbeek produceert een team van enorm capabele vakmensen de projecten, klein of groot, van de meest uiteenlopende aard. De installatie van de aluminium deuren wordt gedaan door onze bekwame teams.

sfeer, klasse en duurzaamheid. De keuzevan de juiste hoogwaardige materialen is een stiel die wij zeer goed beheersen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium deuren in de buurt van Dilbeek.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium deuren van een specialist bij Dilbeek

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente produceren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Dilbeek. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er maandelijks inspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Wat ons de referentie voor aluminium deuren bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium deuren ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Dilbeek staat een team van vakbekwame vakmensen klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium deuren worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium deuren te plaatsen op een even professionele methode als het werd gemaakt. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Dilbeek

Enkele aluminium deuren, een garage-ingang die zeer dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Dilbeek de keuze maken uit ons zeer complete aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium deuren. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze kenners.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.