aluminium deuren Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Erpe-Mere

aluminium deuren Erpe-Mere

aluminium deuren Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Erpe-Mere

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium deuren ontwikkelt bij Erpe-Mere.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Erpe-Mere, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de firmanaam doet uitschijnen. Niet toevallig hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Dankzij ons ongelofelijk grote aanbod produceert G&G Construct aluminium deuren op maat voor u.

Top aluminium deuren op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze specialisten samen met u naartoe willen. In Erpe-Mere en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Voornamelijk onze coulante wijze van aanpak en het gegeven dat we geweldige kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden gewaardeerd door tevreden cliënteel.

De onbetwiste nummer één voor aluminium deuren in en rond Erpe-Mere.

De belangrijkste bekommernis inzake het maken van de aluminium deuren is het klaarmaken van een design op maat. Dat betekent dat we op regelmatige basis praten met onze klant en daarbij zijn verzuchtingen en budgettaire wensen respecteren. Onze firma blijft zich zeer vaak bijscholen om op de hoogte te zijn van de meest recente stromingen inzake ontwerpen, technieken en stijlen.De modernste methodes en tendensen in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

De projecten maken de vakmensen van G&G Construct in het de werkruimte, vlakbij van Erpe-Mere, met bekwame bedreven stielmannen die paraat zijn om de ondernemingen van zeer gevarieerde aard en omvang af te werken. Onze geoefende ploegen zorgen voor de plaatsing van de aluminium deuren.

Al onze realisaties hebben een ding gemeen: met dank aan de hoge kwaliteit ademen ze sfeer, klasse en stijl uit. Het selecterenvan de meest geschikte hoogwaardige bouwonderdelen is een stiel die wij tot in de puntjes beheersen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in elke prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium deuren in de buurt van Erpe-Mere proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium deuren van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en geoefende medewerkers met de broodnodige zorg gemaakt.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Wat ons de referentie voor aluminium deuren bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium deuren maken

Onze ploeg van heel vakkundige medewerkers staat in ons atelier niet ver van Erpe-Mere te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlot de afgewerkte aluminium deuren te komen installeren. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium deuren, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere kiezen uit ons heel onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium deuren. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Dit soort voorname beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.