aluminium deuren Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Geraardsbergen

aluminium deuren Geraardsbergen

aluminium deuren Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct maakt reeds 15 jaar aluminium deuren in de omtrek van Geraardsbergen.

Wij produceren voor iedere specifieke situatie aluminium deuren op maat van de klant. In de omtrek van Geraardsbergen is G&G Construct de referentie betreffende aluminium deuren. Het bewijs daarvan vormen onze zeer talrijke referenties die ons bedrijf prijzen vanwege de de zeer hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. Zorgen voor aluminium deuren op maat is ons ultieme streven.

Top aluminium deuren op maat en dat in de juiste setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naar streven. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over aluminium deuren in en rond Geraardsbergen.

Die goede reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat ons cliënteel de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten smaken.

De beste in aluminium deuren in Geraardsbergen en omstreken.

Onze allereerste stap wat betreft het fabriceren van de aluminium deuren is het klaarmaken van een schaalmodel op maat. Dat impliceert uiteraard dat de vakmannen van G&G Construct voldoende praten met de opdrachtgever en daarbij zijn wensen en budget in acht nemen. G&G Construct blijft zich heel dikwijls bijspijkeren om ingelicht te zijn van de recentste trends in de wereld van stijlen, technieken.De allerlaatste technieken en tendensen in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

Een vakbekwaam team van bedreven vakmensen ontwikkelt in onze werkruimte vlakbij Geraardsbergen de opdrachten. De technische kennis van ons geoefende vakmannenteam geeft ons de kans om aluminium deuren van topkwaliteit te maken. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette projecten stralen kwaliteit, stijl en sfeer.. Door de meest geschikte samenstelling van gebruiksgemak, functionaliteit en een deskundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen elke prijsklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium deuren in de buurt van Geraardsbergen.

Geïnteresseerd in aluminium deuren van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere aluminium deuren over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Geraardsbergen. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Wat ons de topreferentie voor aluminium deuren bij Geraardsbergen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium deuren vervaardigen

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een team van kundige werknemers paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium deuren te installeren op een even professionele manier als het werd geproduceerd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Geraardsbergen

Of u nu plannen heeft voor aluminium deuren, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium deuren. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.