aluminium deuren Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Haaltert

aluminium deuren Haaltert

aluminium deuren Haaltert - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Haaltert

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van aluminium deuren bij Haaltert.

De duidelijkste uitleg om G&G Construct samen te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een zeer uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experten samen met u willen bereiken. In Haaltert en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verdiend.

Voornamelijk onze vlotte manier van werken en het gegeven dat we degelijke kwaliteit leveren voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

De absolute leider voor aluminium deuren in en rond Haaltert.

Onze onderneming beijvert bij het ontwikkelen van de aluminium deuren een topdesign waarin vanzelfsprekend rekening gehouden wordt met uw vragen binnen het beschikbare budget. We zijn als innoverend bedrijf zeer veel bezig, zowel technisch als artistiek, op de hoogte te blijven van de recentste technieken en materialen die over gans de wereld beschikbaar zijn.

In ons eigen atelier, in de buurt van Haaltert vervaardigt een werkploeg van zeer geoefende vakmensen de opdrachten, beperkt of uitgebreid, van enorm gediversifieerde soort. Onze bekwame werkteams zorgen voor de installatie van de aluminium deuren.

Al onze producten hebben een ding gemeen: dankzij de sterke degelijkheid ademen ze degelijkheid, kwaliteit en stijl uit. Materiaalkeuze is namelijk van uiterst groot belang en dat beseffen wij als geen ander. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in elke budgetcategorie voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium deuren in de buurt van Haaltert.

Interesse in aluminium deuren van een specialist bij Haaltert? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Haaltert. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en geoefende mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben genoten over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Wat ons de referentie voor aluminium deuren bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium deuren vervaardigd

onze groep van uiterst ervaren mensen staat in ons atelier niet ver van Haaltert klaar om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium deuren worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium deuren te plaatsen op een even professionele wijze als het werd gemaakt. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, niet ver van Haaltert in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium deuren. Ons vakkundig advies hierbij zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.