aluminium deuren Halle - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Halle

aluminium deuren Halle

aluminium deuren Halle - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Halle

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium deuren ontwikkelt bij Halle.

G&G Construct beschikt over een heel uitgebreid aanbod van aluminium deuren op maat.. In de omtrek van Halle is G&G Construct de onbetwiste referentie inzake aluminium deuren. Bewijs daarvan zijn onze ontzettend talrijke referenties die onze firma kunnen aanraden vanwege de de straffe kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Streven naar perfecte aluminium deuren op maat is ons grote streven.

Top aluminium deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze specialisten samen met u willen bereiken. In Halle en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Vooral de flexibele wijze van aanpak en het gegeven dat we ijzersterke kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door onze klanten.

De nummer één in aluminium deuren in Halle en omgeving.

Bij het produceren van de aluminium deuren zorgt de onderneming altijd voor een volledig afgewerkt design, van moderne of klassieke inslag en houdt daarmee rekening met uw wensen op maat en de budgettaire mogelijkheden. Onze onderneming maakt er een erezaak van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de recenstste technieken en trends op artistiek en technisch vlak.

De projecten produceren onze stielmannen in het atelier, niet ver van van Halle, met vakbekwame geoefende werknemers die paraat zijn om de ondernemingen van de meest gevarieerde aard en grootte tot een goed einde te brengen. De plaatsing van de aluminium deuren wordt grondig aangepakt door onze bekwame teams.

Steevast ademen onze afgewerkte producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Door de meest geschikte mix van gebruiksgemak, functionaliteit en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze producties een ziel. Met respect voor iedereens budget onze vakmensen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium deuren af. Na de installatie van de aluminium deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium deuren in de buurt van Halle.

Interesse in aluminium deuren van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere zaken te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Halle. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Waarom G&G Construct de nummer één in aluminium deuren is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium deuren ontwikkeld

onze groep van uiterst bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Halle klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium deuren worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om heel vlug de afgewerkte aluminium deuren te komen plaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Enkele aluminium deuren, een garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle de keuze maken uit ons uiterst onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium deuren. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met passend advies van onze kenners.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.