aluminium deuren Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Herzele

aluminium deuren Herzele

aluminium deuren Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Herzele

Al 15 jaar bouwen wij een sterkimago uit als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium deuren bij Herzele.

G&G Construct biedt een ruim aanbod van aluminium deuren op maat.. In de buurt van Herzele is G&G Construct de maatstaf inzake aluminium deuren. Getuigen daarvan vormen de zeer vele referenties die ons kunnen aanraden vanwege de de degelijke kwaliteit voor een lage prijs. Beknopt geformuleerd, aluminium deuren op maat is waar wij voor staan.

Top aluminium deuren op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onklopbaar als het gaat over aluminium deuren in en rond Herzele.

Voornamelijk onze vlotte manier van aanpak en het feit dat we oerdegelijke kwaliteit bieden voor een lage prijs, worden gewaardeerd door immer tevreden klanten.

De absolute leider voor aluminium deuren in en rond Herzele.

Onze onderneming viseert in het produceren van de aluminium deuren een topontwerp waarbij tot in de details voldaan wordt aan uw eisen binnen het budget. Onze firma maakt er een belangrijk streven van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de state of the art productie- en bewerkingsmethodes en trends op artistiek en technologisch gebied.

In ons eigen atelier, niet ver van Herzele maakt een werkploeg van uiterst vaardige stielmannen de ondernemingen, uitgebreid of minder uitgebreid, van uiterst diverse soort. de capabele teams dragen zorg voor de installatie van de aluminium deuren.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitstralen en dat met dank aan een correcte beredeneerde combinatie van hoogwaardige materialen die op duurzame en functionele wijze geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is natuurlijk van niet te onderschatten belang en dat weten wij als geen ander. In iedere prijscategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium deuren van een specialist bij Herzele

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Herzele. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en vakbekwame mensen met de broodnodige zorg gemaakt.

Ons bedrijf is in orde met alle normen ivm. gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium deuren ten goede.

Wat ons de standaard voor aluminium deuren bij Herzele maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium deuren maken

Ons team van uiterst ervaren werknemers staat in ons atelier niet ver van Herzele paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium deuren te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Herzele in Apelterre

Enkele aluminium deuren, een garagepoort die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Herzele, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium deuren. Ons oordeelkundig advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keus te maken.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.