aluminium deuren Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium deuren niet ver van Mere

aluminium deuren Mere

aluminium deuren Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium deuren niet ver van Mere

G&G Construct construeert intussen 15 jaar aluminium deuren bij Mere.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een zeer volledige waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Onze experts geven u de best passende aluminium deuren rekening houdend met de omgeving. bij Mere en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een veel krediet verworven.

Voornamelijk de vlotte manier van werken en het feit dat we ijzersterke kwaliteit weten te garanderen voor betaalbare prijzen, worden geprezen door tevreden klanten.

De onbetwiste leider voor aluminium deuren bij Mere.

Bij het produceren van de aluminium deuren zorgt de firma altijd voor een onbetamelijk design, van modern tot klassiek en houdt uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en budget. Onze onderneming maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de state of the art technieken en ontwikkelingen op artistiek en technologisch gebied.

In het eigen atelier, bij Mere produceert onze werkploeg van heel capabele vakmensen de opdrachten, beperkt of uitgebreid, van uiterst gediversifieerde soort. De installatie van de aluminium deuren wordt tot een goed einde gebracht door onze professionele ploegen.

Altijd opnieuw schijnen onze producten sfeer, stijl en kwaliteit uit. Door gebruik van de meest geschikte combi van gebruiksgemak, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke prijsklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium deuren af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium deuren bij Mere.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium deuren van een specialist bij Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium deuren over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Mere. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van de firma een cursus hebben genoten over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er maandelijks werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Waarom G&G Construct de standaard in aluminium deuren is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium deuren vervaardigd

Ons team van heel kundige medewerkers staat in ons atelier bij Mere te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen klaar om uw afgewerkte aluminium deuren te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten volledig correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Mere kiezen uit ons enorm onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium deuren. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze deskundigen.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u best met het nodige overleg.