aluminium deuren Ninove - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Ninove

aluminium deuren Ninove

aluminium deuren Ninove - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Ninove

G&G Construct vervaardigt al 15 jaar aluminium deuren in de omgeving van Ninove.

G&G Construct bezit een zeer uitgebreid aanbod van aluminium deuren op maat.. In de omtrek van Ninove is G&G Construct de maatstaf inzake aluminium deuren. Het bewijs daarvan zijn onze honderden referenties die onze firma loven omwille van de onklopbare kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Streven naar perfecte aluminium deuren op maat is ons grote doel.

Top aluminium deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze mensen samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onklopbaar als het aankomt op aluminium deuren in en rond Ninove.

Vooral onze vlotte wijze van aanpak en het feit dat we ijzersterke kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden naar waarde geschat door onze klanten.

Uw expert voor aluminium deuren in de buurt van Ninove.

De allereerste bekommernis bij het produceren van de aluminium deuren is het ontwikkelen van een proefmodel op maat. Dat impliceert uiteraard dat we op goede wijze overleggen met de opdrachtgever en daarbij zijn wensen en financiële luik naleven. Onze onderneming blijft zich zeer vaak bijspijkeren om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen aangaande ontwerpen.Zowel qua technologie als op artwork volgen onze medewerkers de recentste trends in de sector op de voet.

In het eigen atelier, nabij van Ninove maakt onze werkploeg van extreem geoefende vakmannen de opdrachten, klein of groot, van de meest gediversifieerde aard. Onze geoefende teams dragen zorg voor het installeren van de aluminium deuren.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten bevatten stijl, sfeer en kwaliteit.. Door middel van de juiste combi van gebruiksgemak, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen iedere prijsklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium deuren van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere dingen te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben genoten aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er iedere maand werfcontroles, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden voor het personeel met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Waarom G&G Construct de standaard in aluminium deuren is in Ninove en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium deuren maken

In ons atelier niet ver van Ninove staat een team van geoefende experts paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens paraat om heel snel de afgewerkte aluminium deuren te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer overgebracht richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Enkele aluminium deuren, een garagepoort die zeer spoedig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ninove kiezen uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium deuren. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met passend advies van onze kenners.

Voor een dergelijke gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.