aluminium deuren Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Oost-Vlaanderen

aluminium deuren Oost-Vlaanderen

aluminium deuren Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Oost-Vlaanderen

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van aluminium deuren in Oost-Vlaanderen.

Wij leveren voor iedere mogelijke aanvraag aluminium deuren op maat van de klant. G&G Construct, gesitueerd in Apelterre in Oost-Vlaanderen heeft in de het gebied een zeer degelijke reputatie verworven. Getuige vormen de honderden referenties die ons kunnen aanraden vanwege de de onbetwiste kwaliteit voor een lage prijs. Zorgen voor aluminium deuren op maat is ons ultieme doel.

Top aluminium deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experten samen met u naartoe willen. In Oost-Vlaanderen en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Voornamelijk de flexibele manier van werken en het feit dat we degelijke kwaliteit aanbieden voor ieder budget, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

De onbetwiste nummer één voor aluminium deuren in Oost-Vlaanderen.

Bij het fabriceren van de aluminium deuren zorgt ons bedrijf iedere keer voor een smetteloos plan, van klassiek tot modern en houdt uiteraard rekening met uw wensen op maat en het financiële plaatje. G&G Construct maakt er een erezaak van om in het voorste peleton te zitten van de state of the art werkwijzen en ontwikkelingen op desing en technisch gebied.

Een vakkundig team bestaande uit bedreven vaklieden produceert in onze werkruimte in Oost-Vlaanderen de projecten. De technologische kennis van ons geoefende team biedt ons de mogelijkheid om aluminium deuren van hoge kwaliteit te vervaardigen. Een ploeg van vakmensen staat in voor het installeren van de op maat gemaakte aluminium deuren.

Onze maximaal opgezette ondernemingen bevatten sfeer.. Duurzaamheid, functionaliteit en de best passende optie van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel leggen.. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen elke prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium deuren af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium deuren in Oost-Vlaanderen.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium deuren van een specialist in Oost-Vlaanderen

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere dingen te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, in Oost-Vlaanderen. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben genoten betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Wat ons de referentie voor aluminium deuren in Oost-Vlaanderen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium deuren ontwikkeld

Onze ploeg van zeer bekwame werknemers staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium deuren worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium deuren te plaatsen op een even professionele manier als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, in Oost-Vlaanderen

Enkele aluminium deuren, een garagepoort die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen de keuze maken uit ons zeer uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium deuren. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze experten.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.