aluminium deuren Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Roosdaal

aluminium deuren Roosdaal

aluminium deuren Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Roosdaal

G&G Construct maakt al 15 jaar aluminium deuren bij Roosdaal.

Veelzijdigheid en een goed gevulde inhoud zijn grote troeven van G&G Construct in Appelterre, bij Roosdaal. Niet toevallig hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. Wij bezitten een grote keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor aluminium deuren die bij u passen.

Onze specialisten garanderen u de geschikte aluminium deuren voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft aluminium deuren bij Roosdaal.

Voornamelijk de flexibele wijze van aanpak en het gegeven dat we geweldige kwaliteit leveren voor in een competitieve prijsklasse, worden naar waarde geschat door tevreden klanten.

De allerbeste in aluminium deuren bij Roosdaal en omstreken.

Bij het fabriceren van de aluminium deuren zorgt de firma altijd voor een perfect ontwerp, van moderne of klassieke inslag en houdt uiteraard rekening met uw wensen op maat en budget. Onze firma maakt er een belangrijk punt van om in het voorste peleton te zitten van de innoverendste technieken en trends op desing en technisch gebied.

In het eigen atelier, bij Roosdaal vervaardigt een team van ontzettend kundige vakmensen de ondernemingen, uitgebreid of minder uitgebreid, van de meest gevarieerde soort. de bekwame teams dragen zorg voor het plaatsen van de aluminium deuren.

Altijd stralen onze projecten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. Functionaliteit, duurzaamheid en de correcte keuze van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel creëren.. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere budgetklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium deuren van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium deuren en andere zaken te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Roosdaal. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en vakkundige mensen met de broodnodige zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er iedere maand inspecties op de werf, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

Wat ons de standaard voor aluminium deuren bij Roosdaal maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium deuren maken

Onze ploeg van uiterst bekwame werknemers staat in ons atelier bij Roosdaal paraat om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium deuren worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium deuren te plaatsen op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Roosdaal

Of u nu plannen heeft voor aluminium deuren, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Roosdaal, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium deuren. Ons onderbouwd advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de beste keuze te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.