Aluminium deuren Ternat

G&G Construct vervaardigt reeds 15 jaar aluminium deuren in Ternat.

G&G Construct is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de naam laat vermoeden. De zeer talrijke referenties zijn een indicatie onze ongelofelijk sterke prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor aluminium deuren voor in iedere situatie.

Onze vakmensen geven u de geschikte aluminium deuren rekening houdend met de omgeving. In Ternat en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Die goede reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat al onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten te waarderen.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Onze firma beijvert bij het fabriceren van de aluminium deuren een perfect design waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met alle wensen binnen het budgettaire plaatje. G&G Construct maakt er een belangrijk streven van om als eerste gebruik te maken van de state of the art werkwijzen en tendensen op artistiek en technisch vlak.

Onze geoefende lieden produceren met grote vakmanschap de projecten in ons eigen atelier in Ternat: geen uitdaging gaan ze uit de weg om opdrachten, hoe gevarieerd ook, in orde te krijgen. De technische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam stelt ons in staat om aluminium deuren van topkwaliteit te maken. Een ploeg van vakmensen staat in voor het installeren van de op maat gemaakte aluminium deuren.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: omwille van de schitterende kwaliteit ademen ze klasse stijl en sfeer uit. Materiaalkeuze is natuurlijk van prioritair belang en dat beseffen wij als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere budgetcategorie voor zowel bedrijven als woningen.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium deuren van een specialist in Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!