aluminium deuren Ternat - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Ternat

aluminium deuren Ternat

aluminium deuren Ternat - G&g Construct maakt de uniekste aluminium deuren niet ver van Ternat

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar aluminium deuren ontwikkelt bij Ternat.

Wij leveren voor elke mogelijke aanvraag aluminium deuren op maat van de klant. In de buurt van Ternat is G&G Construct de nummer één inzake aluminium deuren. Getuige zijn de zeer talrijke referenties die ons kunnen aanbevelen vanwege de de hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. Beknopt geformuleerd, aluminium deuren op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Top aluminium deuren op maat en dat in de juiste setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het gaat over aluminium deuren in en rond Ternat.

Die goede reputatie danken we vooral aan het feit dat onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten te waarderen.

Uw leverancier in aluminium deuren in de buurt van Ternat.

Bij het ontwikkelen van de aluminium deuren zorgt onze onderneming steeds voor een volledig afgewerkt geraamte, van klassieke of moderne insteek en houdt daarmee rekening met uw aanwijzingen en het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om als eerste mee te zijn met de recenstste werkwijzen en trends op desing en technologisch vlak.

Onze doorwinterde mensen maken met grote vakkundigheid de projecten in de werkruimte nabij Ternat: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe uiteenlopend ook, af te krijgen. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam geeft ons de kans om aluminium deuren van topkwaliteit te prepareren. Ons team van professionals staat vervolgens in voor de plaatsing.

Altijd opnieuw ademen onze projecten sfeer, stijl en kwaliteit uit. Door middel van de juiste combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke prijsklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium deuren maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium deuren in de buurt van Ternat.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium deuren van een specialist bij Ternat

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium deuren over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben genoten over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er iedere maand werfcontroles, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium deuren.

De reden waarom G&G Construct de standaard in aluminium deuren is in Ternat en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium deuren vervaardigen

In ons atelier niet ver van Ternat staat een ploeg van geoefende vakmensen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium deuren te plaatsen op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ternat in Apelterre

Enkele aluminium deuren, een garagepoort die binnenkort aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ternat de keuze maken uit ons enorm aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium deuren. Uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u bij voorkeur met het broodnodige overleg.