aluminium deuren Zottegem - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Zottegem

aluminium deuren Zottegem

aluminium deuren Zottegem - G&g Construct maakt de beste aluminium deuren niet ver van Zottegem

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar aluminium deuren ontwikkelt bij Zottegem.

De meest duidelijke uitleg om G&G Construct samen te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze experts geven u de best passende aluminium deuren voor de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het aankomt op aluminium deuren in en rond Zottegem.

Die goede reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten appreciëren.

Uw leverancier in aluminium deuren in de omgeving van Zottegem.

Onze experts vervaardigen voor u een degelijk ontwerp dat perfect op maat is. Wat dat betreft plegen we ruim samenspraak met de cliënten om zo nauwkeurig mogelijk aan de persoonlijke eisen te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen de financiële afspraken te blijven. Ons bedrijf blijft zich permanent bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de meest innoverende stromingen in de wereld van ontwerpen.Zowel op technisch als op artistiek vlak volgen onze medewerkers de allernieuwste trends in onze sector van nabij.

Een vakbekwaam team van gedreven vakmensen produceert in onze werkplaats nabij Zottegem de opdrachten. Onze bekwame stielmannen weten raad met alle soorten aanvragen van elke grootte en iedere soort. Onze professionele ploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Al onze producten hebben een ding gemeen: met dank aan de hoogwaardige kwaliteit ademen ze degelijkheid, kwaliteit en stijl uit. Materiaalkeuze is natuurlijk van zeer groot belang en dat beseffen wij als geen ander. In elke prijsklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woonst of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium deuren maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium deuren in de buurt van Zottegem.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium deuren van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium deuren over te gaan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Kundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle regels in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium deuren ten goede.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in aluminium deuren is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium deuren maken

onze groep van heel capabele medewerkers staat in ons atelier niet ver van Zottegem te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium deuren die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium deuren te installeren op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Zottegem

Of u nu plannen heeft voor aluminium deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedoorgang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Zottegem, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium deuren. Ons vakkundig advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor een dergelijke ingrijpende keuze uzelf heel uitgebreid laat informeren.