aluminium garagepoorten Aalst - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Aalst

aluminium garagepoorten Aalst

aluminium garagepoorten Aalst - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Aalst

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium garagepoorten vervaardigt bij Aalst.

Wij vervaardigen voor iedere mogelijke aanvraag aluminium garagepoorten op maat van de klant. In de buurt van Aalst is G&G Construct de onbetwiste referentie wat betreft aluminium garagepoorten. Getuige vormen de talrijke referenties die onze firma aanraden omwille van de degelijke kwaliteit voor een lage prijs. Kortom, aluminium garagepoorten op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Onze vakmensen beloven u de geschikte aluminium garagepoorten voor de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het aankomt op aluminium garagepoorten in en rond Aalst.

Die door de jaren verworven reputatie danken we vooral aan het feit dat ons cliënteel onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten smaken.

De nummer één in aluminium garagepoorten in Aalst en omgeving.

Onze mensen vervaardigen voor de cliënt een performant ontwerp op maat. Wat dat betreft houden we op grondige wijze samenspraak met de cliënten om zo goed als kan aan de persoonlijke verzuchtingen te gehoorzamen en nauwgezet binnen de prijsklasse te blijven opereren. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om mee te zijn wat betreft de meest geavanceerde toepasbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te gebruiken.De allerlaatste methodes en ontwikkelingen in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Onze onderlegde stielmannen realiseren met grote vakmanschap de opdrachten in onze werkplaats nabij Aalst: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, af te maken. De technologische kennis van ons geoefende vakmannenteam geeft ons de kans om aluminium garagepoorten van hoge kwaliteit te fabriceren. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor het plaatsen van de op maat gemaakte aluminium garagepoorten.

Altijd schijnen onze projecten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. Dankzij de ideale mix van degelijkheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen iedere prijscategorie naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium garagepoorten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium garagepoorten in de buurt van Aalst.

Interesse in aluminium garagepoorten van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium garagepoorten en andere dingen te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Aalst. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium garagepoorten.

Om welke reden G&G Construct de standaard in aluminium garagepoorten is in Aalst en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium garagepoorten gemaakt

onze groep van zeer bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Aalst stand by om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlot de afgewerkte aluminium garagepoorten te komen installeren. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Aalst in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium garagepoorten, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedoorgang die snel aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Aalst kiezen uit ons enorm complete aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium garagepoorten. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n ingrijpende keuze uzelf grondig laat informeren.