aluminium garagepoorten Brakel - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Brakel

aluminium garagepoorten Brakel

aluminium garagepoorten Brakel - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Brakel

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als bedrijf in aluminium garagepoorten bij Brakel.

Wij maken voor elke mogelijke aanvraag aluminium garagepoorten op maat van de klant. Ons bedrijf, gelegen in Apelterre bij Brakel heeft in de streek een zeer stevige reputatie verdiend. Het bewijs daarvan zijn de ontelbare referenties die ons bedrijf aanraden vanwege de de straffe kwaliteit voor goedkoop tarief. Anders gezegd, aluminium garagepoorten op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Onze vakmensen garanderen u de meest geschikte aluminium garagepoorten in de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over aluminium garagepoorten bij Brakel.

Vooral de flexibele manier van werken en het gegeven dat we degelijke kwaliteit bieden voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door tevreden cliënteel.

De nummer één in aluminium garagepoorten bij Brakel en omgeving.

G&G Construct beoogt in het ontwikkelen van de aluminium garagepoorten een topontwerp waarbij voldoende rekening gehouden wordt met uw wensen rekening houdend met het financiële plaatje. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de innoverendste werkwijzen en tendensen op artistiek en technologisch gebied.

De projecten vervaardigen de vakmensen van G&G Construct in eigen atelier, bij Brakel, met vakbekwame geoefende werknemers die klaar staan om de vragen van zeer uiteenlopende soort en omvang af te werken. De installatie van de aluminium garagepoorten wordt grondig aangepakt door onze capabele ploegen.

Onze alles omvattende totaalprojecten ademen kwaliteit, sfeer en stijl.. Dankzij de meest geschikte combinatie van gebruiksgemak, functionaliteit en een deskundige materiaalkeuze leggen we in onze producties een ziel. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen elke prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium garagepoorten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium garagepoorten bij Brakel.

Interesse in aluminium garagepoorten van een specialist bij Brakel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium garagepoorten over te gaan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Brakel. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en kundige mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben genoten aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er iedere maand inspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium garagepoorten.

Wat ons de topreferentie voor aluminium garagepoorten bij Brakel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium garagepoorten vervaardigd

onze groep van zeer ervaren medewerkers staat in ons atelier bij Brakel stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te plaatsen op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De gegevens worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Enkele aluminium garagepoorten, een garage-ingang die zo nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Brakel kiezen uit ons enorm aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium garagepoorten. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met passend advies van onze experts.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.