aluminium garagepoorten Brussel - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Brussel

aluminium garagepoorten Brussel

aluminium garagepoorten Brussel - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Brussel

G&G Construct construeert reeds 15 jaar aluminium garagepoorten in de omtrek van Brussel.

G&G Construct, in Apelterre, niet ver van Brussel, is een gereputeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de firmanaam laat uitschijnen. De vele referenties zijn een bewijs van onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een grote keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Met dank aan ons zeer grote aanbod biedt G&G Construct aluminium garagepoorten op maat voor u.

Onze vakmensen beloven u de meest geschikte aluminium garagepoorten in de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler als het aankomt op aluminium garagepoorten in en rond Brussel.

Voornamelijk de vlotte wijze van aanpak en het gegeven dat we geweldige kwaliteit aanbieden voor in een competitieve prijsklasse, worden geprezen door tevreden klanten.

Uw leverancier in aluminium garagepoorten in de buurt van Brussel.

Bij het produceren van de aluminium garagepoorten zorgt ons bedrijf telkens opnieuw voor een onbetamelijk plan, van klassieke of moderne insteek en houdt daarbij rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het financiële plaatje. Ons bedrijf maakt er een belangrijk punt van om helemaal mee te zijn met de state of the art productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op desing en technisch vlak.

De bestellingen construeren onze vakmensen in het atelier, niet ver van van Brussel, met bekwame ervaren werknemers die paraat zijn om de vragen van de meest brede soort en grootte af te maken. de kundige ploegen dragen zorg voor de plaatsing van de aluminium garagepoorten.

Ontegensprekelijk schijnen onze afgewerkte producten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. gebruiksgemak, duurzaamheid en de juiste optie van de hoogwaardige materialen maken dat wij in ons werk een ziel stoppen.. Met eerbied voor iedereens budget vervaardigen wij duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium garagepoorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium garagepoorten van een specialist bij Brussel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium garagepoorten en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Brussel. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en kundige mensen met de broodnodige zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen over milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium garagepoorten ten goede.

Om welke reden G&G Construct de toprefentie in aluminium garagepoorten is in Brussel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium garagepoorten gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Brussel staat een team van vakkundige vakmensen paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te installeren op een even professionele manier als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Of u nu plannen heeft voor aluminium garagepoorten, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium garagepoorten. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Het is evident dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.