aluminium garagepoorten Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Denderleeuw

aluminium garagepoorten Denderleeuw

aluminium garagepoorten Denderleeuw - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Denderleeuw

Wij zijn al 15 jaar bezig als producer van aluminium garagepoorten bij Denderleeuw.

De nauwkeurigste wijze om G&G Construct te vatten is als een veelzijdig etablissement met een zeer ruime keuzewaaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze deskundige mensen garanderen u de juiste aluminium garagepoorten voor de omgeving. In Denderleeuw en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Die smetteloze reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat al onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten te waarderen.

De nummer één in aluminium garagepoorten in Denderleeuw en omstreken.

G&G Construct beijvert in het optimaliseren van de aluminium garagepoorten een geperfectioneerd ontwerp waarin uiteraard voldaan wordt aan alle eisen en het financiële plaatje. Onze onderneming maakt er een belangrijk streven van om helemaal mee te zijn met de meest recente werkwijzen en ontwikkelingen op artistiek en technologisch gebied.

De opdrachten vervaardigen onze mensen in het de werkruimte, niet ver van van Denderleeuw, met bekwame ervaren stielmannen die klaar zijn om de ondernemingen van zeer brede soort en grootte te volbrengen. De installatie van de aluminium garagepoorten wordt grondig aangepakt door onze ervaren teams.

Altijd stralen onze projecten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Duurzaamheid, functionaliteit en de meest geschikte optie van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze medewerkers in ons product een ziel steken.. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen iedere prijsklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium garagepoorten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium garagepoorten in de buurt van Denderleeuw proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium garagepoorten van een specialist bij Denderleeuw

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium garagepoorten over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Denderleeuw. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en vakkundige medewerkers met de onmisbare zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen in verband met veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium garagepoorten ten goede.

Wat ons de topreferentie voor aluminium garagepoorten bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium garagepoorten geproduceerd

onze groep van zeer capabele mensen staat in ons atelier niet ver van Denderleeuw klaar om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te plaatsen op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Denderleeuw

Of u nu plannen heeft voor aluminium garagepoorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium garagepoorten. Ons onderbouwd advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keus te maken.

Voor een dergelijke gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.