aluminium garagepoorten Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Dilbeek

aluminium garagepoorten Dilbeek

aluminium garagepoorten Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Dilbeek

Reeds 15 jaar bouwen wij een sterkimago uit als bedrijf in aluminium garagepoorten bij Dilbeek.

De meest nauwkeurige wijze om G&G Construct samen te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd etablissement met een zeer uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium garagepoorten op maat en dat in de juiste setting, is waar onze vakmensen naar streven. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn inzake aluminium garagepoorten in en rond Dilbeek.

Voornamelijk onze flexibele wijze van aanpak en het feit dat we supersterke kwaliteit bieden voor ieder budget, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

De allerbeste in aluminium garagepoorten in Dilbeek en omgeving.

Onze allereerste zorg inzake het ontwikkelen van de aluminium garagepoorten is het klaarmaken van een concept op maat. Dat betekent dat onze vakmannen vlot praten met de cliënt en logischerwijze &natuurlijk zijn vragenlijstje en budget naleven. Onze firma blijft zich heel dikwijls bijspijkeren om op de hoogte te zijn van de recentste stromingen op het vlak van ontwerpen, technieken en stijlen.De modernste werkwijzen en trends in onze sector hebben geen geheimen voor onze mensen.

Een vakbekwaam team van deskundige vaklieden produceert in onze werkplaats vlakbij Dilbeek de opdrachten. Onze vakbekwame medewerkers weten raad met alle soorten ondernemingen van elke schaal en iedere soort. Een team van professionals staat in voor het plaatsen van de op maat gemaakte aluminium garagepoorten.

Onze alles omvattende totaalprojecten bevatten kwaliteit, stijl en sfeer.. Door de meest geschikte combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen iedere budgetklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium garagepoorten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium garagepoorten in de buurt van Dilbeek proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium garagepoorten van een specialist bij Dilbeek

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium garagepoorten en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Dilbeek. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium garagepoorten.

Wat ons de standaard voor aluminium garagepoorten bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium garagepoorten gemaakt

onze groep van heel ervaren personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Dilbeek stand by om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte aluminium garagepoorten te komen installeren. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Dilbeek in Apelterre

Enkele aluminium garagepoorten, een garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium garagepoorten. Ons deskundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keuze te maken.

Het is evident dat u voor een dergelijke grote keuze uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.