aluminium garagepoorten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Erpe-Mere

aluminium garagepoorten Erpe-Mere

aluminium garagepoorten Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Erpe-Mere

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium garagepoorten maakt bij Erpe-Mere.

Veelzijdigheid en een uitgebreide inhoud zijn speerpunten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. Niet voor niets hebben wij talrijke referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct heeft een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Dankzij ons heel ruime aanbod produceert G&G Construct aluminium garagepoorten op maat voor u.

Top aluminium garagepoorten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u naar streven. In Erpe-Mere en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Voornamelijk onze vlotte wijze van aanpak en het feit dat we ijzersterke kwaliteit bieden voor in een competitieve prijsklasse, worden geprezen door tevreden cliënteel.

De onbetwiste nummer één voor aluminium garagepoorten in en rond Erpe-Mere.

De voornaamste bekommernis bij het produceren van de aluminium garagepoorten is het ontvouwen van een design op maat. Daarvoor plegen onze stielmannen ruim samenspraak met de cliënten om zo nauwgezet als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke eisen te gehoorzamen en netjes binnen de prijsklasse te blijven. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om up to date te zijn met de modernste gangbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te gebruiken.Zowel qua technologische zaken als op artwork volgen onze medewerkers de allerlaatste trends in onze sector van nabij.

De bestellingen maken de vakmensen van G&G Construct in eigen atelier, niet ver van van Erpe-Mere, met bekwame bedreven mensen die klaar zijn om de karweien van zeer gevarieerde aard en grootte aan te nemen. Onze geoefende ploegen zorgen voor de plaatsing van de aluminium garagepoorten.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat dankzij een correcte oordeelkundige mix van hoogwaardige bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van zeer groot belang en dat beseffen onze experts als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van primordiaal belang en dat in elke prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium garagepoorten in de buurt van Erpe-Mere.

Geïnteresseerd in aluminium garagepoorten van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium garagepoorten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Erpe-Mere. Gespecialiseerde mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met alle normen wat betreft milieu, gezondheid, veilighed, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium garagepoorten ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium garagepoorten bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium garagepoorten maken

In ons atelier niet ver van Erpe-Mere staat een team van vakkundige medewerkers klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te plaatsen op een even professionele methode als het werd geproduceerd. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium garagepoorten, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere de keuze maken uit ons zeer complete aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium garagepoorten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met kundig advies van onze kenners.

Dit soort voorname beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.