aluminium garagepoorten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Geraardsbergen

aluminium garagepoorten Geraardsbergen

aluminium garagepoorten Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Geraardsbergen

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van aluminium garagepoorten bij Geraardsbergen.

Wij vervaardigen voor iedere mogelijke aanvraag aluminium garagepoorten op maat van de klant. Ons bedrijf, gelegen in Apelterre nabij Geraardsbergen heeft in de omtrek een zeer degelijke reputatie verdiend. Bewijs daarvan zijn de ontelbare referenties die G&G aanbevelen vanwege het zeer volledige werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte aluminium garagepoorten op maat is ons grote streefdoel.

Top aluminium garagepoorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u naartoe willen. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Vooral onze vlotte wijze van werken en het gegeven dat we ongeëvenaarde kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

De beste in aluminium garagepoorten in Geraardsbergen en omstreken.

Wij vervaardigen voor de cliënt een degelijk ontwerp dat perfect past. Wat dat betreft houden we uitgebreid overleg met de opdrachtgevers om zo volledig als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke verzuchtingen te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen het budget te blijven. Onze onderneming blijft zich heel dikwijls bijscholen om op de hoogte te zijn van de meest innoverende stromingen inzake technieken ontwerpen en stijlen.De allerlaatste methodes en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

In ons eigen atelier, in de buurt van Geraardsbergen maakt onze ploeg van uiterst kundige vakmensen de projecten, klein of groot, van enorm gevarieerde soort. Onze capabele ploegen zorgen voor de installatie van de aluminium garagepoorten.

Steevast ademen onze afgewerkte producten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. Met dank aan de juiste samenstelling van gebruiksgemak, functionaliteit en een verstandige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Voor uw woonst of bedrijf streven wij binnen iedere budgetcategorie naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium garagepoorten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium garagepoorten in de buurt van Geraardsbergen proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium garagepoorten van een specialist bij Geraardsbergen

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium garagepoorten en andere zaken te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er maandelijks werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium garagepoorten.

De reden waarom G&G Construct de nummer één in aluminium garagepoorten is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium garagepoorten produceren

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een team van vakkundige vakmensen klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte aluminium garagepoorten te komen inplaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Geraardsbergen

Enkele aluminium garagepoorten, een garagepoort die zeer spoedig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen kiezen uit ons heel uitgebreide aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium garagepoorten. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met vakkundig advies van onze experten.

Voor een dergelijke belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.