aluminium garagepoorten Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Haaltert

aluminium garagepoorten Haaltert

aluminium garagepoorten Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Haaltert

G&G Construct vervaardigt intussen 15 jaar aluminium garagepoorten in de omtrek van Haaltert.

Wij fabriceren voor elke mogelijke aanvraag aluminium garagepoorten op maat van de klant. Onze firma, gelegen in Apelterre nabij Haaltert heeft in de omtrek een oerdegelijke reputatie verworven. Getuige vormen de ontzettend talrijke referenties die onze onderneming prijzen vanwege de de hoge kwaliteit voor een performante prijs. Streven naar perfecte aluminium garagepoorten op maat is ons ultieme streefdoel.

Onze experts waarborgen u de geschikte aluminium garagepoorten voor de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het aankomt op aluminium garagepoorten in en rond Haaltert.

Die goede reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat onze klanten de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten appreciëren.

De top in aluminium garagepoorten in Haaltert en omgeving.

Onze experts vervaardigen voor u een passend ontwerp op maat. Daarvoor houden al onze medewerkers ruim overleg met de klanten om zo goed als binnen de mogelijkheden ligt aan despecifieke vragen te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen de financiële afspraken te blijven. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om up to date te zijn met de nieuwste implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologische zaken als op design volgen onze vakmannen de meest recente tendenzen in de sector van nabij.

In ons eigen atelier, nabij van Haaltert bewerkstelligt een team van uiterst ervaren vakmensen de projecten, beperkt of uitgebreid, van uiterst diverse aard. De installatie van de aluminium garagepoorten wordt grondig aangepakt door onze ervaren teams.

Steeds schijnen onze producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Dankzij de ideale combi van duurzaamheid, functionaliteit en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor iedereens prijsplafond geven onze vakmensen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium garagepoorten maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium garagepoorten in de buurt van Haaltert.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium garagepoorten van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium garagepoorten over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Haaltert. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er maandelijks werfcontroles, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium garagepoorten.

Wat ons de topreferentie voor aluminium garagepoorten bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium garagepoorten produceren

onze groep van heel vakkundige mensen staat in ons atelier niet ver van Haaltert te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium garagepoorten die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte aluminium garagepoorten te komen plaatsen. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Of u nu plannen heeft voor aluminium garagepoorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Haaltert kiezen uit ons heel ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium garagepoorten. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met passend advies van onze specialisten.

Voor een dergelijke gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.