aluminium garagepoorten Halle - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Halle

aluminium garagepoorten Halle

aluminium garagepoorten Halle - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Halle

G&G Construct construeert al 15 jaar aluminium garagepoorten in de omgeving van Halle.

Wij fabriceren voor elke mogelijke aanvraag aluminium garagepoorten op maat van de klant. Onze firma, gesitueerd in Apelterre nabij Halle heeft in de het gebied een stevige reputatie opgebouwd. Bewijs daarvan zijn de zeer vele referenties die onze firma kunnen aanbevelen vanwege de de degelijke kwaliteit voor goedkoop tarief. Kortom, aluminium garagepoorten op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Onze vakmensen garanderen u de geschikte aluminium garagepoorten rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar als het gaat over aluminium garagepoorten in en rond Halle.

Vooral de flexibele manier van aanpak en het gegeven dat we degelijke kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door onze klanten.

De absolute leider voor aluminium garagepoorten in en rond Halle.

Bij de fabricatie van de aluminium garagepoorten zorgt ons bedrijf telkens opnieuw voor een perfect design, van modern tot klassiek en houdt intussen rekening met uw persoonlijke wensen en het financiële plaatje. We zijn als onderneming altijd bezig, zowel qua techniek als esthetisch ontwerp, volledig mee te blijven van de allernieuwste bewerkingsmethodes en materialen die op dit moment te gebruiken zijn.

De opdrachten construeren de vakmensen van G&G Construct in eigen atelier, niet ver van van Halle, met competente geoefende werknemers die klaar staan om de opdrachten van enorm gevarieerde soort en omvang te volbrengen. de kundige werkteams zorgen voor de installatie van de aluminium garagepoorten.

Onze alles omvattende totaalprojecten stralen sfeer, stijl en kwaliteit.. Met dank aan de ideale samenstelling van duurzaamheid, degelijkheid en een deskundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor ieders budget onze vakmensen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium garagepoorten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in aluminium garagepoorten van een specialist bij Halle

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium garagepoorten over te gaan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Halle. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en geoefende medewerkers met de broodnodige zorg gemaakt.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium garagepoorten.

Wat ons de topreferentie voor aluminium garagepoorten bij Halle maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium garagepoorten ontwikkeld

onze groep van uiterst capabele werknemers staat in ons atelier niet ver van Halle stand by om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te plaatsen op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software berekend. De databanken worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Enkele aluminium garagepoorten, een garagedeur die weldra aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle kiezen uit ons zeer onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium garagepoorten. Logischerwijze staan wij paraat om u voort te helpen met vakkundig advies van onze experten.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n grote beslissing uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.