aluminium garagepoorten Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Herzele

aluminium garagepoorten Herzele

aluminium garagepoorten Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium garagepoorten niet ver van Herzele

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium garagepoorten maakt bij Herzele.

Wij fabriceren voor elke specifieke situatie aluminium garagepoorten op maat van de klant. In de regio Herzele is G&G Construct de marktleider betreffende aluminium garagepoorten. Getuige daarvan zijn de talrijke referenties die G&G roemen voor het zeer volledige werk en knappe prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor aluminium garagepoorten op maat is ons grote streven.

Top aluminium garagepoorten op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onklopbaar inzake aluminium garagepoorten in en rond Herzele.

Vooral onze vlotte manier van aanpak en het feit dat we geweldige kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door tevreden klanten.

De onbetwiste leider voor aluminium garagepoorten in en rond Herzele.

G&G Construct beoogt bij het fabriceren van de aluminium garagepoorten een perfect design waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met uw verwachtingen binnen het beschikbare budget. We zijn als onderneming altijd bezig, zowel op het vlak van techniek als esthetisch ontwerp, up to date te blijven van de nieuwste werkwijzen en materialen die over gans de wereld te gebruiken komen.

Onze doorwinterde lieden realiseren met ongekende vaardigheid de projecten in het atelier nabij Herzele: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe uiteenlopend ook, te volbrengen. Onze bedreven vakmensen weten raad met uiteenlopende ondernemingen van iedere schaal en iedere soort. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitademen en dat dankzij een juiste oordeelkundige mix van hoogwaardige bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is namelijk van zeer groot belang en dat weten wij als geen ander. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium garagepoorten in de buurt van Herzele proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in aluminium garagepoorten van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere aluminium garagepoorten over te gaan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Herzele. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en geoefende medewerkers met de nodige zorg gemaakt.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen betreffende milieu, gezondheid, veilighed, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium garagepoorten ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium garagepoorten bij Herzele maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium garagepoorten vervaardigd

onze groep van heel bekwame mensen staat in ons atelier niet ver van Herzele klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Herzele in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium garagepoorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Herzele kiezen uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium garagepoorten. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met vakkundig advies van onze deskundigen.

Voor een dergelijke ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.