aluminium garagepoorten Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Mere

aluminium garagepoorten Mere

aluminium garagepoorten Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Mere

G&G Construct vervaardigt intussen 15 jaar aluminium garagepoorten bij Mere.

Wij leveren voor iedere specifieke situatie aluminium garagepoorten op maat van de klant. Onze firma, gesitueerd in Apelterre bij Mere heeft in de streek een zeer degelijke reputatie verdiend. Bewijs daarvan vormen onze zeer talrijke referenties die G&G Construct loven vanwege de de degelijke kwaliteit voor goedkoop tarief. Zorgen voor aluminium garagepoorten op maat is ons grote streefdoel.

Onze vakmannen geven u de meest geschikte aluminium garagepoorten in de omgeving. bij Mere en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Voornamelijk onze coulante wijze van aanpak en het feit dat we zeer goede kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden geprezen door onze klanten.

De onbetwiste nummer één voor aluminium garagepoorten bij Mere.

Bij het produceren van de aluminium garagepoorten zorgt de onderneming immer voor een volledig afgewerkt schaalmodel, van moderne of klassieke inslag en houdt daarmee rekening met uw richtlijnen en het financiële plaatje. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om als eerste mee te zijn met de nieuwe productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch gebied.

Onze doorwinterde mensen realiseren met ongekende vaardigheid de projecten in ons eigen atelier bij Mere: geen uitdaging negeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, in orde te krijgen. Onze bedreven werklieden weten raad met alle soorten ondernemingen van iedere schaal en iedere soort. Onze professionele ploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

sfeer, klasse en duurzaamheid. De selectievan de gepaste hoogwaardige onderdelen is een kunst die wij extreem goed weten toe te passen. In elke budgetklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium garagepoorten maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium garagepoorten van een specialist bij Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere aluminium garagepoorten over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en kundige mensen met de onmisbare zorg gemaakt.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook zijn er maandelijks werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium garagepoorten.

Wat ons de topreferentie voor aluminium garagepoorten bij Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium garagepoorten geproduceerd

onze groep van heel kundige medewerkers staat in ons atelier bij Mere klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de aluminium garagepoorten die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen paraat om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. Onze producten worden via op maat gemaakte software berekend. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium garagepoorten, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium garagepoorten. Ons vakkundig advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Voor zo’n ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.