aluminium garagepoorten Ninove - G&g Construct maakt de beste aluminium garagepoorten niet ver van Ninove

aluminium garagepoorten Ninove

aluminium garagepoorten Ninove - G&g Construct maakt de beste aluminium garagepoorten niet ver van Ninove

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium garagepoorten vervaardigt bij Ninove.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Ninove, is een degelijk en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de firmanaam doet vermoeden. Niet toevallig hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. G&G Construct heeft een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons supergrote aanbod biedt G&G Construct aluminium garagepoorten op maat voor u.

Onze experts beloven u de best passende aluminium garagepoorten voor de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het gaat over aluminium garagepoorten in en rond Ninove.

Die door de jaren verworven reputatie danken we vooral aan het gegeven dat onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten te waarderen.

De onbetwiste leider voor aluminium garagepoorten in en rond Ninove.

Bij de fabricatie van de aluminium garagepoorten zorgt ons bedrijf telkens opnieuw voor een onbetamelijk model, van klassieke of moderne insteek en houdt daarmee rekening met uw richtlijnen en de budgettaire mogelijkheden. Ons bedrijf maakt er een belangrijk punt van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de vernieuwende technieken en tendensen op desing en technologisch vlak.

Onze capabele medewerkers maken met knappe vakmanschap de opdrachten in onze werkplaats vlakbij Ninove: geen uitdaging negeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, af te krijgen. De technische kennis van ons ervaren vakmannenteam biedt ons de mogelijkheid om aluminium garagepoorten van topkwaliteit te maken. Een team van professionals is verantwoordelijk voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium garagepoorten.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten stralen kwaliteit, stijl en sfeer.. Dankzij de juiste combi van duurzaamheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor iedereens prijsplafond creëren onze vakmensen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium garagepoorten af. Na de installatie van de aluminium garagepoorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium garagepoorten in de buurt van Ninove.

Interesse in aluminium garagepoorten van een specialist bij Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium garagepoorten over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ninove. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium garagepoorten ten goede.

Wat ons de topreferentie voor aluminium garagepoorten bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium garagepoorten vervaardigen

In ons atelier niet ver van Ninove staat een ploeg van vakkundige werknemers paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ninove in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium garagepoorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedoorgang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Ninove, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium garagepoorten. Ons deskundig advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.