aluminium garagepoorten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste aluminium garagepoorten niet ver van Oost-Vlaanderen

aluminium garagepoorten Oost-Vlaanderen

aluminium garagepoorten Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de beste aluminium garagepoorten niet ver van Oost-Vlaanderen

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van aluminium garagepoorten in Oost-Vlaanderen.

Meerzijdigheid en een ruime inhoud vormen kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, in Oost-Vlaanderen. De talrijke referenties bewijzen onze goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct heeft een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons zeer uitgebreide aanbod produceert G&G Construct aluminium garagepoorten op maat voor u.

Top aluminium garagepoorten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze mensen samen met u naar streven. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn wat betreft aluminium garagepoorten in Oost-Vlaanderen.

Die betrouwbare reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat ons cliënteel de performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten appreciëren.

Uw expert voor aluminium garagepoorten in Oost-Vlaanderen.

De belangrijkste stap inzake het maken van de aluminium garagepoorten is het uiteenzetten van een raamwerk op maat. Dat impliceert uiteraard dat onze vakmannen vlot communiceren met de cliënt en daarbij zijn verlangens en budgettaire wensen respecteren. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om up to date te zijn inzake de recentste implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologie als op design volgen we de meest recente ontwikkelingen in de sector van nabij.

De bestellingen vervaardigen onze mensen in het atelier, in Oost-Vlaanderen, met onderlegde ervaren werknemers die klaar zijn om de ondernemingen van zeer uiteenlopende soort en grootte tot een goed einde te brengen. de capabele ploegen zorgen voor het plaatsen van de aluminium garagepoorten.

Onze alles omvattende projecten stralen stijl, sfeer en kwaliteit.. Door gebruik van de juiste samenstelling van functionaliteit, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Met eerbied voor iedereens prijsplafond ontwikkelen onze stielmannen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium garagepoorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium garagepoorten van een specialist in Oost-Vlaanderen

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te produceren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium garagepoorten en andere zaken te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en vakkundige mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er maandelijks werfinspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium garagepoorten.

Om welke reden G&G Construct de standaard in aluminium garagepoorten is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium garagepoorten vervaardigd

In ons atelier in Oost-Vlaanderen staat een ploeg van vakkundige experts klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te installeren op een even professionele methode als het werd geproduceerd. Onze producten worden via unieke software becijferd. De gegevens worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen in Apelterre

Enkele aluminium garagepoorten, een garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium garagepoorten. Ons oordeelkundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de goede keus te maken.

Voor een dergelijke gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.