aluminium garagepoorten Roosdaal - G&g Construct maakt de beste aluminium garagepoorten niet ver van Roosdaal

aluminium garagepoorten Roosdaal

aluminium garagepoorten Roosdaal - G&g Construct maakt de beste aluminium garagepoorten niet ver van Roosdaal

Reeds 15 jaar bouwen wij een degelijk imago uit als specialist in aluminium garagepoorten bij Roosdaal.

G&G Construct, in Apelterre, bij Roosdaal, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de firmanaam laat uitschijnen. De talrijke referenties ondersteunen onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een waaier aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Dankzij ons uiterst ruime assortiment biedt G&G Construct aluminium garagepoorten op maat voor u.

Onze ervaren vakmensen geven u de meest geschikte aluminium garagepoorten rekening houdend met de omgeving. bij Roosdaal en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een sterk imago verdiend.

Voornamelijk de vlotte wijze van werken en het gegeven dat we supersterke kwaliteit weten te garanderen voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door ons cliënteel.

Uw specialist in aluminium garagepoorten bij Roosdaal.

De deskundige vakmannen van G&G Construct vervaardigen voor de cliënt een performant ontwerp dat perfect past. Dat impliceert uiteraard dat we goed communiceren met onze klant en logischerwijze &natuurlijk zijn wensen en financiële luik respecteren. G&G Construct maakt er een groot streven van om mee te zijn met de recentste beschikbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.De allerlaatste werkwijzen en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Onze onderlegde werklieden produceren met zeer grote vakkundigheid de projecten in de werkplaats bij Roosdaal: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, te volbrengen. Onze bedreven werklieden weten raad met alle soorten opdrachten van elke omvang en iedere soort. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat door een juiste beredeneerde combinatie van hoogwaardige materialen die op duurzame en functionele manier geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is namelijk van uiterst groot belang en dat beseffen wij als geen ander. In elke budgetklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium garagepoorten bij Roosdaal.

Interesse in aluminium garagepoorten van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium garagepoorten over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Gespecialiseerde mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle normen betreffende gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium garagepoorten ten goede.

De reden waarom G&G Construct de referentie in aluminium garagepoorten is bij Roosdaal en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium garagepoorten gemaakt

In ons atelier bij Roosdaal staat een ploeg van vakkundige vakmensen paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium garagepoorten die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlot de afgewerkte aluminium garagepoorten te komen inplaatsen. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, bij Roosdaal in Apelterre

Enkele aluminium garagepoorten, een garagedeur die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal de keuze maken uit ons uiterst ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium garagepoorten. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met kundig advies van onze kenners.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n belangrijke keuze uzelf uitgebreid laat informeren.