aluminium garagepoorten Ternat - G&g Construct maakt de beste aluminium garagepoorten niet ver van Ternat

aluminium garagepoorten Ternat

aluminium garagepoorten Ternat - G&g Construct maakt de beste aluminium garagepoorten niet ver van Ternat

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium garagepoorten produceert bij Ternat.

De beste manier om G&G Construct te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een zeer ruime keuzewaaier aan duurzame profielen en materialen.

Top aluminium garagepoorten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze deskundige vakmensen naar streven. In Ternat en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Vooral de flexibele manier van werken en het gegeven dat we degelijke kwaliteit weten te garanderen voor een lage prijs, worden geprezen door ons cliënteel.

De absolute leider voor aluminium garagepoorten in en rond Ternat.

Onze experts maken voor de cliënt een performant ontwerp op maat. Dat wil zeggen dat we vlot praten met onze klant en uiteraard zijn vragenlijstje en financiële luik respecteren. Onze firma maakt er een erezaak van om up to date te zijn inzake de geavanceerdste implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te gebruiken.De meest recente methodes en ontwikkelingen in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

De projecten construeren we in het de werkruimte, nabij van Ternat, met bekwame bedreven mensen die klaar zijn om de opdrachten van zeer brede aard en grootte af te werken. De plaatsing van de aluminium garagepoorten wordt gedaan door onze capabele ploegen.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: door de hoge degelijkheid ademen ze sfeer, stijl en klasse uit. Materiaalkeuze is namelijk van prioritair belang en dat weten onze experts als geen ander. In elke budgetcategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium garagepoorten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in aluminium garagepoorten in de buurt van Ternat proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium garagepoorten van een specialist bij Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium garagepoorten en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Ternat. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving wat betreft gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium garagepoorten ten goede.

Wat ons de standaard voor aluminium garagepoorten bij Ternat maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium garagepoorten ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Ternat staat een ploeg van vakbekwame werknemers paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om zeer snel de afgewerkte aluminium garagepoorten te komen installeren. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software berekend. De databanken worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ternat in Apelterre

Enkele aluminium garagepoorten, een garagepoort die noodzakelijk aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ternat kiezen uit ons enorm complete aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium garagepoorten. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.