aluminium garagepoorten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Zottegem

aluminium garagepoorten Zottegem

aluminium garagepoorten Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste aluminium garagepoorten niet ver van Zottegem

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van aluminium garagepoorten bij Zottegem.

De nauwkeurigste wijze om G&G Construct samen te vatten is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een zeer uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Onze deskundige mensen garanderen u de juiste aluminium garagepoorten rekening houdend met de omgeving. In Zottegem en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie opgebouwd.

Die terecht sterke reputatie danken we vooral aan het gegeven dat onze klanten onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten te waarderen.

Uw leverancier voor aluminium garagepoorten in de buurt van Zottegem.

G&G Construct beijvert in het fabriceren van de aluminium garagepoorten een topdesign waarbinnen zoals het hoort rekening gehouden wordt met alle verlangens binnen het beschikbare budget. We blijven als firma altijd bezig, zowel op het vlak van techniek als design, op de hoogte te zijn van de recentste werkwijzen en materialen die wereldwijd te krijgen komen.

Een capabele werkploeg bestaande uit gedreven vakmensen verzorgt in onze eigen werkplaats in de buurt van Zottegem de opdrachten. De technische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam geeft ons de mogelijkheid om aluminium garagepoorten van ongeëvenaarde kwaliteit te prepareren. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Ontegensprekelijk ademen onze producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. duurzaamheid, degelijkheid en de meest geschikte keuze van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons werk een ziel steken.. Met respect voor iedereens budget onze stielmannen bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium garagepoorten af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium garagepoorten in de buurt van Zottegem proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium garagepoorten van een specialist bij Zottegem? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium garagepoorten en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Vakkundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben genoten betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium garagepoorten.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in aluminium garagepoorten is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium garagepoorten produceren

In ons atelier niet ver van Zottegem staat een ploeg van kundige medewerkers klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium garagepoorten worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium garagepoorten te installeren op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Zottegem in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium garagepoorten, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem de keuze maken uit ons enorm onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium garagepoorten. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met vakkundig advies van onze kenners.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.