aluminium gordijngevels Aalst - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Aalst

aluminium gordijngevels Aalst

aluminium gordijngevels Aalst - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Aalst

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium gordijngevels ontwikkelt bij Aalst.

G&G Construct beschikt over een uitgebreid aanbod van aluminium gordijngevels op maat.. G&G Construct, gelegen in Apelterre nabij Aalst heeft in de regio een stevige reputatie verdiend. Getuige vormen de ontzettend talrijke referenties die ons kunnen aanbevelen omwille van de hoge kwaliteit voor een lage prijs. Kort samengevat, aluminium gordijngevels op maat is waar wij voor staan.

Onze specialisten garanderen u de geschikte aluminium gordijngevels in de omgeving. In Aalst en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Die sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat al onze klanten de performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten appreciëren.

Uw specialist voor aluminium gordijngevels in de buurt van Aalst.

Onze onderneming viseert bij het ontwikkelen van de aluminium gordijngevels een perfect design waarin vanzelfsprekend voldaan wordt aan uw vragen en het beschikbare budget. Ons bedrijf maakt er een belangrijk streven van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de innoverendste productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op artistiek en technisch gebied.

Een vakkundig team bestaande uit gedreven vakmannen ontwikkelt in onze eigen werkplaats vlakbij Aalst de projecten. Onze doorknede werklieden weten raad met allerlei ondernemingen van iedere grootte en elke soort. Een professionele ploeg staat in voor het installeren van de op maat gemaakte aluminium gordijngevels.

Onze alles omvattende projecten bevatten sfeer, stijl en kwaliteit.. duurzaamheid gebruiksgemak en de juiste keuze van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons product een ziel leggen.. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke budgetcategorie naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium gordijngevels maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium gordijngevels in de buurt van Aalst.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium gordijngevels van een specialist bij Aalst

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium gordijngevels en andere dingen te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Aalst. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakbekwame medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving ivm. milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in aluminium gordijngevels is in Aalst en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium gordijngevels maken

In ons atelier niet ver van Aalst staat een ploeg van bedreven medewerkers paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlot de afgewerkte aluminium gordijngevels te komen plaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Aalst in Apelterre

Enkele aluminium gordijngevels, een garage-ingang die zeer spoedig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Ons oordeelkundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.