aluminium gordijngevels Brakel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Brakel

aluminium gordijngevels Brakel

aluminium gordijngevels Brakel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Brakel

G&G Construct construeert intussen 15 jaar aluminium gordijngevels bij Brakel.

Wij maken voor elke mogelijke aanvraag aluminium gordijngevels op maat van de klant. Onze firma, gelegen in Apelterre bij Brakel heeft in de regio een mooie reputatie verworven. Overtuigend bewijs daarvan vormen de ongelofelijk vele referenties die G&G aanraden vanwege het veelzijdige werk en performante prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte aluminium gordijngevels op maat is ons grote streven.

Onze vakmensen beloven u de geschikte aluminium gordijngevels voor de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn als het aankomt op aluminium gordijngevels bij Brakel.

Voornamelijk onze vlotte wijze van werken en het feit dat we geweldige kwaliteit bieden voor ieder budget, worden naar waarde geschat door tevreden cliënteel.

De nummer één in aluminium gordijngevels bij Brakel en omstreken.

Onze onderneming beoogt bij het fabriceren van de aluminium gordijngevels een topontwerp waarin zoals het hoort voldaan wordt aan uw wensen rekening houdend met het budgettaire plaatje. We zijn als firma steeds bezig, zowel qua techniek als design, goed geïnformeerd te zijn van de allernieuwste technieken en materialen die op dit moment verkrijgbaar komen.

In het eigen atelier, bij Brakel produceert onze ploeg van enorm geschikte vakmannen de ondernemingen, klein of groot, van de meest uiteenlopende soort. De installatie van de aluminium gordijngevels wordt grondig aangepakt door onze ervaren ploegen.

Altijd stralen onze projecten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Functionaliteit, duurzaamheid en de passende keus van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons product een ziel creëren.. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke budgetklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium gordijngevels bij Brakel.

Geïnteresseerd in aluminium gordijngevels van een specialist bij Brakel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving over milieu, gezondheid, veilighed, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium gordijngevels bij Brakel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium gordijngevels vervaardigd

In ons atelier bij Brakel staat een ploeg van kundige werknemers klaar om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium gordijngevels die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Enkele aluminium gordijngevels, een garage-ingang die zeer dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Ons vakkundig advies hieromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.