aluminium gordijngevels Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Brussel

aluminium gordijngevels Brussel

aluminium gordijngevels Brussel - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Brussel

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar aluminium gordijngevels ontwikkelt bij Brussel.

G&G Construct biedt een zeer uitgebreid aanbod van aluminium gordijngevels op maat.. G&G Construct, gesitueerd in Apelterre nabij Brussel heeft in de omtrek een oerdegelijke reputatie verworven. Overtuigend bewijs daarvan zijn de zeer vele referenties die G&G prijzen voor het knap verzorgde werk en knappe prijs-kwaliteitverhouding. Kort samengevat, aluminium gordijngevels op maat is waar wij voor staan.

Onze deskundige mensen beloven u de meest geschikte aluminium gordijngevels voor de omgeving. In Brussel en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten appreciëren.

Uw specialist in aluminium gordijngevels in de buurt van Brussel.

Onze ervaren experts genereren voor de cliënt een degelijk ontwerp dat perfect past. Voor die zaken plegen onze stielmannen op grondige wijze overleg met de klanten om zo ruim als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke eisen te gehoorzamen en mooi binnen de afgesproken prijs te blijven. G&G Construct blijft zich heel dikwijls bijscholen om ingelicht te blijven van de nieuwste tendenzen inzake stijlen, ontwerpen en technieken.Zowel op technisch als op vormgeving volgen onze medewerkers de allerlaatste trends in onze sector op de voet.

Een ervaren team bestaande uit deskundige vakmensen vervaardigt in ons eigen atelier in de buurt van Brussel de projecten. De technische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam geeft ons de mogelijkheid om aluminium gordijngevels van grote kwaliteit te fabriceren. Een team van professionele medewerkers staat in voor de installatie van de op maat gemaakte aluminium gordijngevels.

Onze maximaal opgezette projecten stralen sfeer, stijl en kwaliteit.. Met dank aan de meest geschikte combi van gebruiksgemak, duurzaamheid en een verstandige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Met eerbied voor ieders budget ontwikkelen onze stielmannen bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium gordijngevels maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium gordijngevels in de buurt van Brussel.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in aluminium gordijngevels van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf aluminium gordijngevels en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Brussel. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen betreffende veiligheid, milieu, gezondheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Om welke reden G&G Construct de referentie in aluminium gordijngevels is in Brussel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium gordijngevels gemaakt

In ons atelier niet ver van Brussel staat een ploeg van geoefende werknemers paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens paraat om heel snel de afgewerkte aluminium gordijngevels te komen plaatsen. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten zeer correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Brussel

Of u nu plannen heeft voor aluminium gordijngevels, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium gordijngevels. Ons onderbouwd advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Voor een dergelijke ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.