aluminium gordijngevels Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Denderleeuw

aluminium gordijngevels Denderleeuw

aluminium gordijngevels Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Denderleeuw

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van aluminium gordijngevels bij Denderleeuw.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Denderleeuw, is een degelijk en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de naam laat vermoeden. Niet toevallig hebben wij veel referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij hebben een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor aluminium gordijngevels voor in iedere situatie.

Top aluminium gordijngevels op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze vakmensen samen met u naar streven. In Denderleeuw en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verdiend.

Die door de jaren verworven reputatie danken we vooral aan het gegeven dat al onze klanten de performante prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten appreciëren.

De nummer één in aluminium gordijngevels in Denderleeuw en omstreken.

Bij het ontwikkelen van de aluminium gordijngevels zorgt de firma iedere keer voor een onbetamelijk design, van modern tot klassiek en houdt daarmee rekening met uw richtlijnen en het beschikbare budget. G&G Construct maakt er een halszaak van om helemaal mee te zijn met de state of the art technieken en trends op artistiek en technologisch vlak.

Onze onderlegde werklieden maken met zeer grote vakkundigheid de projecten in het atelier nabij Denderleeuw: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, te volbrengen. Onze bekwame werknemers weten raad met alle aanvragen van iedere schaal en elke soort. Een professionele ploeg staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte aluminium gordijngevels.

Ontegensprekelijk stralen onze afgewerkte producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Met dank aan de juiste combi van gebruiksgemak, duurzaamheid en een verstandige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producten een ziel. Met respect voor ieders budget wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium gordijngevels van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium gordijngevels van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium gordijngevels en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Denderleeuw. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met alle normen ivm. gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium gordijngevels bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium gordijngevels maken

Ons team van heel vakkundige werknemers staat in ons atelier niet ver van Denderleeuw te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium gordijngevels die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlug de afgewerkte aluminium gordijngevels te komen installeren. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium gordijngevels, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Ons oordeelkundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keus te maken.

Voor zo’n ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.