aluminium gordijngevels Dilbeek - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Dilbeek

aluminium gordijngevels Dilbeek

aluminium gordijngevels Dilbeek - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Dilbeek

G&G Construct maakt al 15 jaar aluminium gordijngevels in de omgeving van Dilbeek.

Wij produceren voor elke specifieke situatie aluminium gordijngevels op maat van de klant. Onze firma, gelegen in Apelterre nabij Dilbeek heeft in de regio een mooie reputatie verdiend. Getuigen daarvan zijn onze honderden referenties die onze onderneming aanraden vanwege de de zeer hoge kwaliteit voor een performante prijs. Streven naar perfecte aluminium gordijngevels op maat is ons ultieme streefdoel.

Top aluminium gordijngevels op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u willen bereiken. In Dilbeek en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Die sterke reputatie danken we vooral aan het feit dat ons cliënteel onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten te waarderen.

Uw leverancier in aluminium gordijngevels in de buurt van Dilbeek.

G&G Construct viseert bij het realiseren van de aluminium gordijngevels een perfect design waarbij vanzelfsprekend rekening gehouden wordt met uw eisen binnen het budgettaire plaatje. Onze firma maakt er een erezaak van om als eerste gebruik te maken van de innoverendste productie- en bewerkingsmethodes en trends op desing en technologisch gebied.

In ons eigen atelier, in de buurt van Dilbeek produceert een team van uiterst kundige stielmannen de ondernemingen, klein of groot, van enorm gevarieerde soort. De installatie van de aluminium gordijngevels wordt gedaan door onze capabele ploegen.

Altijd schijnen onze projecten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. gebruiksgemak, duurzaamheid en de passende keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel creëren.. Met respect voor ieders prijsplafond wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium gordijngevels af. Na de installatie van de aluminium gordijngevels stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium gordijngevels in de buurt van Dilbeek.

Interesse in aluminium gordijngevels van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Dilbeek. Vakkundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben genoten over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er maandelijks werfcontroles, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden voor het personeel met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium gordijngevels.

Wat ons de standaard voor aluminium gordijngevels bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium gordijngevels gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Dilbeek staat een team van vakkundige vakmensen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlot de afgewerkte aluminium gordijngevels te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Dilbeek

Of u nu plannen heeft voor aluminium gordijngevels, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Dilbeek de keuze maken uit ons enorm complete aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.