aluminium gordijngevels Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Erpe-Mere

aluminium gordijngevels Erpe-Mere

aluminium gordijngevels Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Erpe-Mere

Wij zijn al 15 jaar bezig als producer van aluminium gordijngevels bij Erpe-Mere.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen geeft.

Top aluminium gordijngevels op maat en dat in de juiste setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onbetwiste marktleider inzake aluminium gordijngevels in en rond Erpe-Mere.

Voornamelijk onze coulante wijze van werken en het gegeven dat we geweldige kwaliteit leveren voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door immer tevreden klanten.

De onbetwiste leider voor aluminium gordijngevels in en rond Erpe-Mere.

Ons bedrijf viseert bij het optimaliseren van de aluminium gordijngevels een topontwerp waarin zoveel mogelijk voldaan wordt aan alle eisen en het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de vernieuwende productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op artistiek en technisch vlak.

De projecten produceren we in het de werkruimte, in de buurt van Erpe-Mere, met competente geroutineerde mensen die klaar staan om de taken van de meest gevarieerde soort en omvang af te maken. de professionele werkploegen zorgen voor de installatie van de aluminium gordijngevels.

Onze alles omvattende ondernemingen ademen kwaliteit en stijl.. duurzaamheid gebruiksgemak en de best passende optie van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat wij in ons product een ziel stoppen.. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen elke prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium gordijngevels van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium gordijngevels van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Erpe-Mere. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met alle normen in verband met gezondheid, veiligheid milieu, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Wat ons de topreferentie voor aluminium gordijngevels bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium gordijngevels produceren

In ons atelier niet ver van Erpe-Mere staat een ploeg van bedreven werknemers paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te plaatsen op een even professionele methode als het werd geproduceerd. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium gordijngevels, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Ons oordeelkundig advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf heel uitgebreid laat informeren.