aluminium gordijngevels Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Geraardsbergen

aluminium gordijngevels Geraardsbergen

aluminium gordijngevels Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Geraardsbergen

Al 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als specialist in aluminium gordijngevels bij Geraardsbergen.

G&G Construct is een duizendpoot die u een mooie keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Top aluminium gordijngevels op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze mensen samen met u naartoe willen. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet verworven.

Die smetteloze reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat onze klanten onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten naar waarde te schatten.

De onbetwiste leider voor aluminium gordijngevels in en rond Geraardsbergen.

Onze voornaamste bekommerdheid als het aankomt op het fabriceren van de aluminium gordijngevels is het ontvouwen van een raamwerk op maat. Wat dat betreft plegen al onze medewerkers ruim samenspraak met de klanten om zo nauwkeurig mogelijk aan despecifieke verzuchtingen te gehoorzamen en mooi binnen de financiële afspraken te blijven opereren. Ons bedrijf maakt er een topprioriteit van om mee te zijn met de meest recentste beschikbare technieken en materialen en die ook te implementeren.Zowel op technisch als op het vlak van design volgen onze vakmannen de meest recente tendenzen in onze sector op de voet.

In het eigen atelier, niet ver van Geraardsbergen bewerkstelligt een werkploeg van extreem capabele vakmannen de projecten, klein of groot, van enorm gevarieerde soort. De plaatsing van de aluminium gordijngevels wordt gedaan door onze capabele teams.

Onze alles omvattende projecten ademen sfeer, stijl en kwaliteit.. Duurzaamheid, functionaliteit en de best passende keuze van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons product een ziel leggen.. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in aluminium gordijngevels van een specialist bij Geraardsbergen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium gordijngevels en andere zaken te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Geraardsbergen. Kundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met alle normen betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

De reden waarom G&G Construct de toprefentie in aluminium gordijngevels is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium gordijngevels ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een ploeg van vakkundige werknemers klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen paraat om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te installeren op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen in Apelterre

Enkele aluminium gordijngevels, een garagedeur die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen kiezen uit ons heel onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze kenners.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.