aluminium gordijngevels Haaltert - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Haaltert

aluminium gordijngevels Haaltert

aluminium gordijngevels Haaltert - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Haaltert

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium gordijngevels bij Haaltert.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Haaltert, is een degelijk en veelzijdig bedrijf en heeft een grotere inhoud dan de naam doet uitschijnen. Niet voor niets hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij hebben een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor aluminium gordijngevels op ieders maat.

Top aluminium gordijngevels op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze vakmensen samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onbetwiste marktleider inzake aluminium gordijngevels in en rond Haaltert.

Voornamelijk de coulante wijze van werken en het gegeven dat we geweldige kwaliteit bieden voor ieder budget, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

Uw leverancier in aluminium gordijngevels in de buurt van Haaltert.

Onze mensen construeren voor de cliënt een passend ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor plegen onze mensen ruim samenspraak met de opdrachtgevers om zo volledig als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke vragen te voldoen en nauwgezet binnen de prijsklasse te blijven. Onze onderneming blijft zich zeer vaak bijscholen om ingelicht te zijn van de recentste tendenzen in de wereld van ontwerpen.Zowel qua technologische zaken als op design volgen onze medewerkers de recentste trends in de sector van nabij.

In ons eigen atelier, niet ver van Haaltert vervaardigt onze ploeg van heel vakbekwame vakmannen de projecten, uitgebreid of minder uitgebreid, van uiterst uiteenlopende soort. de professionele werkploegen zorgen voor het installeren van de aluminium gordijngevels.

Al onze producten hebben één ding gemeen: dankzij de hoogwaardige kwaliteit ademen ze degelijkheid, kwaliteit en stijl uit. Materiaalkeuze is natuurlijk van zeer groot belang en dat beseffen wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke budgetklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze aluminium gordijngevels maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium gordijngevels in de buurt van Haaltert.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium gordijngevels van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Haaltert. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met alle normen betreffende gezondheid, milieu, veiligheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Waarom G&G Construct de maatstaf in aluminium gordijngevels is in Haaltert en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium gordijngevels ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Haaltert staat een team van kundige vakmensen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Enkele aluminium gordijngevels, een garage-ingang die zeer dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Ons onderbouwd advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keuze te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n ingrijpende keuze uzelf grondig laat informeren.