aluminium gordijngevels Halle - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Halle

aluminium gordijngevels Halle

aluminium gordijngevels Halle - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Halle

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van aluminium gordijngevels bij Halle.

De meest duidelijke wijze om G&G Construct uit te leggen is als een veelzijdig bedrijf met een zeer ruime keuzewaaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze specialisten garanderen u de meest geschikte aluminium gordijngevels voor de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler inzake aluminium gordijngevels in en rond Halle.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat al onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten smaken.

Uw specialist voor aluminium gordijngevels in de omgeving van Halle.

De voornaamste zorg inzake het ontwikkelen van de aluminium gordijngevels is het ontvouwen van een raamwerk op maat. Dat betekent dat onze experts vlot overleggen met het cliënteel en logischerwijze &natuurlijk zijn eisen en budget in acht nemen. Onze firma blijft zich zo veel mogelijk bijscholen om op de hoogte te zijn van de meest innoverende stromingen inzake ontwerpen.De allerlaatste technieken en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor onze mensen.

De opdrachten produceren onze stielmannen in het de werkruimte, nabij van Halle, met onderlegde valabele werknemers die paraat staan om de taken van uiterst gevarieerde soort en omvang te volbrengen. De plaatsing van de aluminium gordijngevels wordt grondig aangepakt door onze capabele ploegen.

Onze alles omvattende ondernemingen ademen sfeer.. duurzaamheid, degelijkheid en de best passende optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons werk een ziel creëren.. Met respect voor ieders prijsplafond creëren onze stielmannen duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in aluminium gordijngevels van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Halle. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving wat betreft milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Waarom G&G Construct de nummer één in aluminium gordijngevels is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw aluminium gordijngevels produceren

onze groep van heel capabele medewerkers staat in ons atelier niet ver van Halle te wachten om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium gordijngevels die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium gordijngevels, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle de keuze maken uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van aluminium gordijngevels. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Het is evident dat u voor een dergelijke ingrijpende keuze uzelf grondig laat informeren.