aluminium gordijngevels Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium gordijngevels niet ver van Herzele

aluminium gordijngevels Herzele

aluminium gordijngevels Herzele - G&g Construct maakt de uniekste aluminium gordijngevels niet ver van Herzele

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar aluminium gordijngevels ontwikkelt bij Herzele.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Herzele, is een gereputeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de bedrijfsnaam laat uitschijnen. Niet toevallig hebben wij zeer veel referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beheren een ruime keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Met dank aan ons zeer uitgebreide assortiment maakt G&G Construct aluminium gordijngevels op maat voor u.

Onze deskundige mensen garanderen u de geschikte aluminium gordijngevels rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler wat betreft aluminium gordijngevels in en rond Herzele.

Die terecht sterke reputatie danken we vooral aan het feit dat onze klanten de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten smaken.

De allerbeste in aluminium gordijngevels in Herzele en omstreken.

De deskundige vakmannen van G&G Construct maken voor de klant een geschikt ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor plegen we op grondige wijze samenspraak met de cliënten om zo nauwkeurig als kan aan despecifieke verlangens te voldoen en zo goed mogelijk binnen het budget te blijven. Onze onderneming blijft zich constant bijscholen om ingelicht te zijn van de nieuwste trends over technieken ontwerpen en stijlen.De allerlaatste methodes en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

In het eigen atelier, in de buurt van Herzele vervaardigt een team van enorm geoefende stielmannen de opdrachten, uitgebreid of minder uitgebreid, van enorm uiteenlopende soort. De plaatsing van de aluminium gordijngevels wordt gedaan door onze professionele teams.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat dankzij een correcte oordeelkundige mix van kwalitatieve materialen die op functionele en duurzame wijze geïmplementeerd worden. Het selecterenvan de gepaste kwalitatieve bouwonderdelen is een stiel die wij als geen ander onder de knie hebben. In iedere budgetcategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium gordijngevels af. Na de installatie van de aluminium gordijngevels stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium gordijngevels in de buurt van Herzele.

Geïnteresseerd in aluminium gordijngevels van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Herzele. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en ervaren mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor het personeel betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit aluminium gordijngevels.

De reden waarom G&G Construct de maatstaf in aluminium gordijngevels is in Herzele en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium gordijngevels gemaakt

Ons team van uiterst kundige mensen staat in ons atelier niet ver van Herzele klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte aluminium gordijngevels te komen plaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Herzele in Apelterre

Enkele aluminium gordijngevels, een garagepoort die dringend aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Herzele de keuze maken uit ons heel ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Dit soort voorname beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.