aluminium gordijngevels Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Mere

aluminium gordijngevels Mere

aluminium gordijngevels Mere - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Mere

Wij zijn reeds 15 jaar actief als fabrikant van aluminium gordijngevels bij Mere.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een ontzettend ruime waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Top aluminium gordijngevels op maat en dat in de juiste setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u willen bereiken. bij Mere en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Voornamelijk onze coulante manier van werken en het feit dat we degelijke kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door onze klanten.

Uw specialist in aluminium gordijngevels bij Mere.

Bij het maken van de aluminium gordijngevels zorgt ons bedrijf altijd voor een smetteloos geraamte, van moderne of klassieke inslag en houdt tegelijkertijd rekening met uw wensen op maat en het beschikbare budget. Onze firma maakt er een belangrijk streven van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de nieuwe productie- en bewerkingsmethodes en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technisch gebied.

De bestellingen construeren onze mensen in het atelier, bij Mere, met onderlegde geroutineerde mensen die klaar zijn om de opdrachten van uiterst gevarieerde aard en grootte aan te nemen. De plaatsing van de aluminium gordijngevels wordt tot een goed einde gebracht door onze bekwame teams.

Onze alles omvattende totaalprojecten stralen stijl, sfeer en kwaliteit.. Dankzij de ideale mix van degelijkheid, functionaliteit en een deskundige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met eerbied voor ieders prijsplafond ontwikkelen onze vakmensen bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium gordijngevels stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium gordijngevels bij Mere.

Geïnteresseerd in aluminium gordijngevels van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakbekwame mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle normen ivm. milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen nagaan op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

De reden waarom G&G Construct de toprefentie in aluminium gordijngevels is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium gordijngevels ontwikkelen

Onze ploeg van zeer bekwame werknemers staat in ons atelier bij Mere paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen paraat om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te installeren op een even professionele manier als het werd vervaardigd. De beste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Mere

Enkele aluminium gordijngevels, een garagepoort die dringend aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium gordijngevels. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.