aluminium gordijngevels Ninove - G&g Construct maakt de uniekste aluminium gordijngevels niet ver van Ninove

aluminium gordijngevels Ninove

aluminium gordijngevels Ninove - G&g Construct maakt de uniekste aluminium gordijngevels niet ver van Ninove

Wij zijn al 15 jaar actief als fabrikant van aluminium gordijngevels bij Ninove.

Meerzijdigheid en een goed gevulde inhoud zijn speerpunten van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Ninove. De talrijke referenties betrouwbaar bewijs van onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct heeft een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Dankzij ons uiterst ruime assortiment produceert G&G Construct aluminium gordijngevels op maat voor u.

Onze deskundige mensen geven u de geschikte aluminium gordijngevels in de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft aluminium gordijngevels in en rond Ninove.

Vooral onze coulante manier van aanpak en het gegeven dat we supersterke kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geprezen door ons cliënteel.

De onbetwiste nummer één voor aluminium gordijngevels in en rond Ninove.

Wij genereren voor de klant een degelijk ontwerp op maat. Wat dat betreft plegen al onze medewerkers ruim overleg met de cliënten om zo goed als binnen de mogelijkheden ligt aan despecifieke vragen te gehoorzamen en netjes binnen de financiële afspraken te blijven. Ons bedrijf maakt er een breekpunt van om up to date te zijn betreffende de meest geavanceerde implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te gebruiken.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen onze medewerkers de recentste trends in onze sector op de voet.

Een vakkundig team van bedreven vakmannen produceert in ons eigen atelier vlakbij Ninove de projecten. Onze bekwame medewerkers weten raad met alle soorten ondernemingen van elke grootte en elke soort. Een team van professionals is verantwoordelijk voor het plaatsen van de op maat gemaakte aluminium gordijngevels.

Altijd stralen onze afgewerkte producten sfeer, stijl en kwaliteit uit. duurzaamheid gebruiksgemak en de passende keus van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel stoppen.. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan aluminium gordijngevels van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium gordijngevels in de buurt van Ninove.

Geïnteresseerd in aluminium gordijngevels van een specialist bij Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Ninove. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en kundige medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

G&G Construct is in orde met alle regels over gezondheid, veiligheid milieu, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium gordijngevels bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw aluminium gordijngevels gemaakt

Ons team van zeer vakkundige personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Ninove klaar om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium gordijngevels die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De beste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Of u nu plannen heeft voor aluminium gordijngevels, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ninove de keuze maken uit ons zeer complete aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met vakkundig advies van onze kenners.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.