aluminium gordijngevels Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Oost-Vlaanderen

aluminium gordijngevels Oost-Vlaanderen

aluminium gordijngevels Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Oost-Vlaanderen

Al 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in aluminium gordijngevels in Oost-Vlaanderen.

G&G Construct is een duizendpoot die u een ruime keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze vakmensen waarborgen u de geschikte aluminium gordijngevels rekening houdend met de omgeving. In Oost-Vlaanderen en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een sterk imago verdiend.

Voornamelijk de vlotte manier van aanpak en het feit dat we degelijke kwaliteit bieden voor betaalbare prijzen, worden gewaardeerd door tevreden cliënteel.

De allerbeste in aluminium gordijngevels in Oost-Vlaanderen en omgeving.

Bij het ontwikkelen van de aluminium gordijngevels zorgt de onderneming immer voor een onbetamelijk schaalmodel, van klassiek tot modern en houdt daarbij rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk streven van om als eerste gebruik te maken van de innoverendste productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch vlak.

Onze bekwame werklieden realiseren met ongekende vakmanschap de opdrachten in het atelier in Oost-Vlaanderen: geen uitdaging negeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, af te krijgen. Onze doorknede werknemers weten raad met uiteenlopende opdrachten van iedere grootte en iedere soort. Een team van professionele medewerkers staat in voor het plaatsen van de op maat gemaakte aluminium gordijngevels.

Altijd stralen onze producten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. Duurzaamheid, functionaliteit en de correcte keuze van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons werk een ziel leggen.. Met eerbied voor ieders prijsplafond wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium gordijngevels stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium gordijngevels in Oost-Vlaanderen.

Geïnteresseerd in aluminium gordijngevels van een specialist in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, in Oost-Vlaanderen. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er iedere maand werfinspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit aluminium gordijngevels.

Om welke reden G&G Construct de nummer één in aluminium gordijngevels is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium gordijngevels vervaardigen

In ons atelier in Oost-Vlaanderen staat een ploeg van vakkundige werknemers klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium gordijngevels die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, in Oost-Vlaanderen

Enkele aluminium gordijngevels, een garagedeur die dringend aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen kiezen uit ons zeer complete aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Uiteraard staan wij klaar om u voort te helpen met passend advies van onze experten.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.