aluminium gordijngevels Roosdaal - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Roosdaal

aluminium gordijngevels Roosdaal

aluminium gordijngevels Roosdaal - G&g Construct maakt de mooiste aluminium gordijngevels niet ver van Roosdaal

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar aluminium gordijngevels ontwikkelt bij Roosdaal.

G&G Construct biedt een zeer ruim aanbod van aluminium gordijngevels op maat.. Ons bedrijf, gelegen in Apelterre bij Roosdaal heeft in de regio een sterke reputatie opgebouwd. Bewijs daarvan vormen de zeer talrijke referenties die G&G aanbevelen voor het veelzijdige werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte aluminium gordijngevels op maat is ons grote doel.

Onze vakmannen geven u de meest geschikte aluminium gordijngevels rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het gaat over aluminium gordijngevels bij Roosdaal.

Voornamelijk onze flexibele wijze van aanpak en het feit dat we zeer goede kwaliteit weten te garanderen voor ieder budget, worden naar waarde geschat door ons cliënteel.

De absolute nummer één voor aluminium gordijngevels bij Roosdaal.

Onze primaire bekommernis inzake het fabriceren van de aluminium gordijngevels is het ontwikkelen van een concept op maat. Dat betekent dat onze mensen voldoende overleggen met de cliënt en uiteraard zijn wensen en financiële luik naleven. G&G Construct maakt er een erezaak van om up to date te zijn op het vlak van de recentste gebruikte technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te implementeren.Zowel op technisch als op artwork volgen we de nieuwste tendenzen in de sector op de voet.

De projecten realiseren we in eigen atelier, bij Roosdaal, met vakbekwame ervaren stielmannen die paraat zijn om de ondernemingen van enorm gevarieerde aard en omvang aan te nemen. de geoefende teams zorgen voor het plaatsen van de aluminium gordijngevels.

Steeds schijnen onze afgewerkte producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Dankzij de meest geschikte samenstelling van duurzaamheid, degelijkheid en een verstandige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Met respect voor iedereens prijsplafond genereren wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium gordijngevels af. Na de installatie van de aluminium gordijngevels stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in aluminium gordijngevels van een specialist bij Roosdaal

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Roosdaal. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en vakkundige mensen met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen wat betreft gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Waarom G&G Construct de toprefentie in aluminium gordijngevels is bij Roosdaal en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw aluminium gordijngevels vervaardigen

onze groep van heel geoefende medewerkers staat in ons atelier bij Roosdaal te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de aluminium gordijngevels die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te installeren op een even professionele methode als het werd geproduceerd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten volledig correct te berekenen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Roosdaal

Enkele aluminium gordijngevels, een garage-ingang die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Roosdaal, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keuze te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor een dergelijke belangrijke keuze uzelf zeer grondig laat informeren.