aluminium gordijngevels Ternat - G&g Construct maakt de uniekste aluminium gordijngevels niet ver van Ternat

aluminium gordijngevels Ternat

aluminium gordijngevels Ternat - G&g Construct maakt de uniekste aluminium gordijngevels niet ver van Ternat

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van aluminium gordijngevels bij Ternat.

G&G Construct is een duizendpoot die u een mooie waaier aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Top aluminium gordijngevels op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten samen met u naar streven. In Ternat en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Voornamelijk de flexibele manier van aanpak en het gegeven dat we supersterke kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door ons cliënteel.

De absolute nummer één voor aluminium gordijngevels in en rond Ternat.

Bij het fabriceren van de aluminium gordijngevels zorgt G&G Construct iedere keer voor een perfect ontwerp, van moderne of klassieke inslag en houdt vanzelfsprekend rekening met uw aanwijzingen en het financiële plaatje. Ons bedrijf maakt er een belangrijk punt van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de nieuwe technieken en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch gebied.

De opdrachten realiseren onze stielmannen in het atelier, nabij van Ternat, met onderlegde bedreven werknemers die paraat staan om de vragen van de meest uiteenlopende soort en omvang af te werken. de vakkundige werkploegen zorgen voor het plaatsen van de aluminium gordijngevels.

Onze alles omvattende ondernemingen ademen sfeer.. Functionaliteit, duurzaamheid en de best passende optie van de kwaliteitsvolle materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons werk een ziel stoppen.. Met respect voor iedereens budget genereren onze vakmensen bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium gordijngevels stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor aluminium gordijngevels in de buurt van Ternat.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in aluminium gordijngevels van een specialist bij Ternat

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf aluminium gordijngevels en andere dingen te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Ternat. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en kundige mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle regels over gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Wat ons de referentie voor aluminium gordijngevels bij Ternat maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw aluminium gordijngevels produceren

Ons team van heel vakkundige werknemers staat in ons atelier niet ver van Ternat klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te installeren op een even professionele methode als het werd gemaakt. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgesluisd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ternat in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor aluminium gordijngevels, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die snel aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ternat de keuze maken uit ons uiterst complete aanbod van modellen en uitvoeringen van aluminium gordijngevels. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met kundig advies van onze experts.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n ingrijpende keuze uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.