aluminium gordijngevels Zottegem - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Zottegem

aluminium gordijngevels Zottegem

aluminium gordijngevels Zottegem - G&g Construct maakt de beste aluminium gordijngevels niet ver van Zottegem

G&G Construct vervaardigt intussen 15 jaar aluminium gordijngevels in de omtrek van Zottegem.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Zottegem, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een grotere ‘range’ dan de naam laat uitschijnen. Niet toevallig hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Dankzij ons ongelofelijk grote aanbod vervaardigt G&G Construct aluminium gordijngevels op maat voor u.

Onze deskundige mensen beloven u de best passende aluminium gordijngevels voor de omgeving. In Zottegem en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Die smetteloze reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat ons cliënteel de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten appreciëren.

De beste in aluminium gordijngevels in Zottegem en omstreken.

Onze experts construeren voor de klant een geschikt ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor houden al onze medewerkers ruim overleg met de cliënten om zo goed als binnen de mogelijkheden ligt aan despecifieke verlangens te voldoen en nauwgezet binnen de prijsklasse te blijven opereren. Onze onderneming maakt er een topprioriteit van om up to date te zijn met de geavanceerdste implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te benutten.De meest recente technieken en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor ons.

In ons eigen atelier, niet ver van Zottegem maakt onze werkploeg van zeer geoefende stielmannen de projecten, uitgebreid of minder uitgebreid, van enorm gediversifieerde soort. De plaatsing van de aluminium gordijngevels wordt tot een goed einde gebracht door onze bekwame ploegen.

Onze maximaal opgezette projecten ademen kwaliteit, sfeer en stijl.. Met dank aan de meest geschikte samenstelling van degelijkheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor ieders prijsplafond wij bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de aluminium gordijngevels stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in aluminium gordijngevels in de buurt van Zottegem proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in aluminium gordijngevels van een specialist bij Zottegem? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere aluminium gordijngevels over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen ivm. milieu, gezondheid, veilighed, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze aluminium gordijngevels ten goede.

Wat ons de topreferentie voor aluminium gordijngevels bij Zottegem maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium gordijngevels ontwikkeld

Ons team van heel kundige personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Zottegem te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte aluminium gordijngevels worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte aluminium gordijngevels te plaatsen op een even professionele wijze als het werd gemaakt. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Zottegem in Apelterre

Enkele aluminium gordijngevels, een garage-ingang die zo nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Zottegem, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van aluminium gordijngevels. Ons vakkundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.