aluminium lichtstraten Aalst - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Aalst

aluminium lichtstraten Aalst

aluminium lichtstraten Aalst - G&g Construct maakt de mooiste aluminium lichtstraten niet ver van Aalst

Al 15 jaar bouwen wij een degelijkimago uit als specialist in aluminium lichtstraten bij Aalst.

Wij leveren voor elke specifieke situatie aluminium lichtstraten op maat van de klant. Onze firma, gelegen in Apelterre nabij Aalst heeft in de omtrek een sterke reputatie verworven. Getuige daarvan zijn de ontelbare referenties die G&G prijzen voor het knap verzorgde werk en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor aluminium lichtstraten op maat is ons grote streven.

Top aluminium lichtstraten op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het gaat over aluminium lichtstraten in en rond Aalst.

Vooral onze flexibele wijze van werken en het gegeven dat we knappe kwaliteit weten te garanderen voor in een competitieve prijsklasse, worden naar waarde geschat door tevreden cliënteel.

De allerbeste in aluminium lichtstraten in Aalst en omstreken.

Onze mensen vervaardigen voor de klant een geschikt ontwerp dat perfect op maat is. Voor die zaken plegen onze mensen ruim samenspraak met de opdrachtgevers om zo nauwgezet mogelijk aan de persoonlijke verzuchtingen te voldoen en nauwgezet binnen de afgesproken prijs te blijven opereren. G&G Construct blijft zich zeer vaak bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends aangaande stijlen, technieken.Zowel qua technologische zaken als op artwork volgen onze vakmannen de laatste tendenzen in onze sector van nabij.

Onze geoefende werklieden maken met zeer grote vaardigheid de projecten in de werkruimte vlakbij Aalst: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, af te maken. Onze bekwame medewerkers weten raad met uiteenlopende ondernemingen van iedere omvang en elke soort. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitademen en dat door een correcte beredeneerde mix van kwalitatieve bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïmplementeerd worden. Het selecterenvan de gepaste kwalitatieve onderdelen is een ambacht die wij extreem goed beheersen. In elke budgetklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve aluminium lichtstraten af. Na de installatie van de aluminium lichtstraten stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor aluminium lichtstraten in de buurt van Aalst.

Geïnteresseerd in aluminium lichtstraten van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente construeren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere aluminium lichtstraten over te gaan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Aalst. Vakkundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze aluminium lichtstraten ten goede.

Wat ons de topreferentie voor aluminium lichtstraten bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw aluminium lichtstraten gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Aalst staat een ploeg van bedreven medewerkers paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de aluminium lichtstraten die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte aluminium lichtstraten te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Aalst

Enkele aluminium lichtstraten, een garage-ingang die zeer dringend aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van aluminium lichtstraten. Ons deskundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor een dergelijke belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.